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Quality Characteristics of Double Mixture Using κ-carrageenan and Various Gelling Agents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Quality of Soy Based Patties with Carrageenan and Methyl-Cellulose as Binders during Frozen Storage Periods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Enhanced stability and controlled release of curcumin using emulsion-filled gels stabilized by octenyl succinylated maize starch
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
β-Sitosterol and κ-Carrageenan Optimized High Internal Phase Pickering Emulsions with Enhancing Spirulina Stability
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Controllable Preparation of Porous Regenerated Cellulose Microspheres by Emulsion-Coagulation Technique
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2021 .10
셀룰로오스 나노 파이버를 이용한 피커링 에멀젼의 제조
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2019 .10
Formulation of thermo-irreversible emulsion gels based on deacetylated konjac glucomannan and methylcellulose
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Effects of Electromagnetic Heating in Quick Freezing
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Effects of Partial Beef Fat Replacement with Gelled Emulsion on Functional and Quality Properties of Model System Meat Emulsions
한국축산식품학회지
2016 .01
Effect of Salt, Phosphate, and Carrageenan on the Physico-chemical Properties of Duck Blood Gel
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
나노 셀룰로오스 수용액 보존을 위한 항균성 피커링 에멀젼의 제조
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2018 .10
다양한 겔화제를 이용한 젤리의 제조 및 품질특성
산업식품공학
2022 .02
셀룰로오스 나노섬유 첨가가 에멀젼의 입자크기와 안정화에 미치는 영향
펄프·종이기술
2020 .12
Formula Optimization of a Perilla-canola Oil (O/W) Emulsion and Its Potential Application as an Animal Fat Replacer in Meat Emulsion
한국축산식품학회지
2018 .01
용해, 재생을 통한 나노크기를 갖는 셀룰로오스 응집체 형성
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2017 .04
Effects of trans-cinnamaldehyde on Structure, Rheology and Functionality of Myofibrillar Protein Composite Gels Filled Micro and Nano emulsions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Influence of Primary Emulsion Ratio on Color Expression and Stability of Water-in-Oil-in-Water Emulsions Containing Beet Red Pigment
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Halloysite Nanotube 투입량에 따른 κ-carrageenan 코팅지의 특성분석
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2022 .10
Acetylcholinesterase Inhibition, Antioxidant Activity and Emulsion Stability of DHA Rich Oil-in-Water Emulsion Added with Functional Ingredients
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
CNF (Cellulose Nanofiber) 제조 조건에 따른 섬유 특성 관찰
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2018 .10
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