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Effects of thermal treatment on physical properties of calcium alginate gel beads
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Changes in physical properties of calcium alginate gel beads after thermal treatment: Response surface methodological approach
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2019 .05
Development of Flavor-Loaded Emulsion-Filled Calcium Alginate Gel Beads for Thermoresponsive Controlled Release and Application in Plant-Based Meat Analog
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Enzymatic Degradation of a Biodegradable Polyester Thin Film Containing Immobilized Dual Enzymes with Calcium Alginate Beads
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Effect of Transglutaminase Treatment on Rheological and Gelation Properties of Mung Bean Protein
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
The Effects of Different Calcium Salts (Calcium Carbonate, Calcium Hydroxide, and Calcium Chloride) on the Softening of Onion Tissues
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Calcium Alginate로 제조한 어유 캡슐의 성질 및 산화안정성
한국수산과학회지
2015 .10
Effects of Calcium Carbonate Hybridization on Paper Properties
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2016 .10
Effect of two-step heating on gelation properties of fish-meat (surimi) prepared from cultured Pagrus major
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .05
Calcium Alginate Gels을 이용한 Cooked Rice Analog의 제조에 대한 물리화학적 인자의 영향
한국수산과학회지
2016 .02
BIOLOGICAL AND MECHANICAL PROPERTIES OF ALGINATE/CHITOSAN COMPOSITE SCAFFOLDS FOR TISSUE ENGINEERING APPLICATION
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Physical Properties and in vitro Intestinal Stability of Alginic Acid Bead Containing Amylase
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
AMMONIUM AND NITRATE UPTAKE BY FRESH WATER PERIPHYTIC MICROALGA IMMOBILIZED IN ALGINATE BEADS
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Mimicking animal adipose tissue using a hybrid network-based solid-emulsion gel with soy protein isolate, agar, and alginate
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Effect on Viability of Microencapsulated Lactobacillus rhamnosus with the Whey Protein-pullulan Gels in Simulated Gastrointestinal Conditions and Properties of Gels
Food science of animal resources
2019 .01
중금속 Cr(VI) 제거용 이미다졸리움 리그닌 기반 비드 제조
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2023 .10
다양한 겔화제를 이용한 젤리의 제조 및 품질특성
산업식품공학
2022 .02
식물성 지방 비드가 돈육 패티의 이화학적 및 관능적 특성에 미치는 영향
산업식품공학
2021 .08
Physiological Activities of Calcium Balanced Beverage Developed for Improving Calcium Intake in the Elderly
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Low molecular weight collagen-alginate sponges and their biological capacities
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
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