지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
2019
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Changes in physical properties of calcium alginate gel beads after thermal treatment: Response surface methodological approach
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2019 .05
Effects of Gelation Temperature on Physical Properties of Calcium Alginate Gel Beads
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Development of Flavor-Loaded Emulsion-Filled Calcium Alginate Gel Beads for Thermoresponsive Controlled Release and Application in Plant-Based Meat Analog
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Enzymatic Degradation of a Biodegradable Polyester Thin Film Containing Immobilized Dual Enzymes with Calcium Alginate Beads
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
The Effects of Different Calcium Salts (Calcium Carbonate, Calcium Hydroxide, and Calcium Chloride) on the Softening of Onion Tissues
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Calcium Alginate로 제조한 어유 캡슐의 성질 및 산화안정성
한국수산과학회지
2015 .10
Calcium Alginate Gels을 이용한 Cooked Rice Analog의 제조에 대한 물리화학적 인자의 영향
한국수산과학회지
2016 .02
AMMONIUM AND NITRATE UPTAKE BY FRESH WATER PERIPHYTIC MICROALGA IMMOBILIZED IN ALGINATE BEADS
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Mimicking animal adipose tissue using a hybrid network-based solid-emulsion gel with soy protein isolate, agar, and alginate
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
중금속 Cr(VI) 제거용 이미다졸리움 리그닌 기반 비드 제조
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2023 .10
Physiological Activities of Calcium Balanced Beverage Developed for Improving Calcium Intake in the Elderly
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Physical and thermal properties of different rice flours
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
식물성 지방 비드가 돈육 패티의 이화학적 및 관능적 특성에 미치는 영향
산업식품공학
2021 .08
Improvement of Calcium Deposit by Calcium-Collagen-PGA Complex in Human Bone Marrow Mesenchymal Stem Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Impact of Electrolytes on the Rheology of TEMPO-oxidized Cellulose Nanofibril
펄프·종이기술
2020 .10
Low molecular weight collagen-alginate sponges and their biological capacities
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
알지네이트를 이용한 셀룰로오스 하이드로겔의 투과 특성 제어
펄프·종이기술
2015 .04
다양한 겔화제를 이용한 젤리의 제조 및 품질특성
산업식품공학
2022 .02
Optimization of Physicochemical Factors for the Sphericity of Capsule Type-Fish Roe Analogs using Equipment with Double Nozzles
산업식품공학
2016 .01
Biochar bead를 이용한 토양 중 납 고정화
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2015 .05
0