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Preparation of Biopolymer Coated Yuja Nanocomplexes to Control Flavor Release
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
미세유동화법으로 제조한 캡사이신 함유 나노에멀션의 안정성
한국식품영양학회지
2016 .12
커큐민 나노에멀젼의 특성에 미치는 바이오폴리머 유화제의 영향
산업식품공학
2016 .01
Fabrication and characterization of Turmeric extract-loaded nanoemulsions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Characterization of nanoemulsion with saponin for potential application in oral delivery of vitamin A and E
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Physiochemical characterization and antimicrobial activity of selected essential oil-based nanoemulsions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Nanoemulsion application in meat product and its functionality: review
한국축산학회지
2023 .03
Bacillus polymyxa YU-101 균이 생산하는 생물고분자의 이화학적 특성
산업식품공학
2019 .01
초음파처리 유자즙을 이용한 유자 나노에멀젼 제조 및 항균 특성
Food Science and Preservation
2020 .04
Protective Effect of Citrus junos (Yuja) Peel and By-product against PM10-induced Lung Damage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Green Yuja Peel Extracts Suppress LPS-Stimulated Inflammation Response in RAW264.7 Macrophages Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Turmeric Nanoemulsions and Their Application in the Production of Functional Hams
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Observation of Evening Primrose Oil Nanoemulsion During Storage Period
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Techniques for Formulation of Nanoemulsion Drug Delivery System: A Review
Preventive Nutrition and Food Science
2019 .09
Fabrication of α-tocopherol-loaded nanoemulsions and their physiochemical property
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Protective Effect of Citrus junos (Yuja) Peel Extract and Naringin against PM10-induced Lung Damage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
캡사이신 함유 나노에멀션으로 반죽한 생면의 품질특성과 저장안정성
한국식품영양학회지
2017 .10
Ginsenoside Compound K Nanoemulsion Induces Apoptosis in 253J Cells via NF-κB-Mediated Pathway
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
균질처리와 건조방법에 따른 유자 분말의 이화학적 특성과 향기 함량 비교
Food Science and Preservation
2022 .02
Enhanced antioxidant potential of nanoemulsion-based vitamin A and E delivery system using natural surfactant in oxidative stress model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
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