지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Physiochemical characterization and antimicrobial activity of selected essential oil-based nanoemulsions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Fabrication and characterization of Turmeric extract-loaded nanoemulsions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
미세유동화법으로 제조한 캡사이신 함유 나노에멀션의 안정성
한국식품영양학회지
2016 .12
Nanoemulsion application in meat product and its functionality: review
한국축산학회지
2023 .03
커큐민 나노에멀젼의 특성에 미치는 바이오폴리머 유화제의 영향
산업식품공학
2016 .01
Turmeric Nanoemulsions and Their Application in the Production of Functional Hams
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Observation of Evening Primrose Oil Nanoemulsion During Storage Period
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Techniques for Formulation of Nanoemulsion Drug Delivery System: A Review
Preventive Nutrition and Food Science
2019 .09
캡사이신 함유 나노에멀션으로 반죽한 생면의 품질특성과 저장안정성
한국식품영양학회지
2017 .10
Characterization of nanoemulsion with saponin for potential application in oral delivery of vitamin A and E
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Ginsenoside Compound K Nanoemulsion Induces Apoptosis in 253J Cells via NF-κB-Mediated Pathway
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
2015년 식품영양성분 DB 구축을 위한 함량분석
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
2016년 식품영양성분 DB구축을 위한 함량분석 : Tocopherol
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Verification of Turmeric Extract-loaded Nanoemulsions in Various Food Simulants and Food Products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Physiochemical characteristics of koji made with different raw materials
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Comparative analysis between genotype and environmental factors on tocopherol contents in Korean maize
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Differences in Physiochemical Characteristics and Antioxidant Activities of Doenjang made with Different ingredients
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Enhanced antioxidant potential of nanoemulsion-based vitamin A and E delivery system using natural surfactant in oxidative stress model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Preparation and Characterization of Stable Yuja Nanoemulsion using Various Biopolymers
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Physiochemical analysis and enzyme activity analysis of traditional Doenjang in Gyeonggi region
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
0