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Comparison of antioxidant capacity of protein hydrolysates from 4 different edible insects
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Physicochemical Characteristics and Antioxidant Activities of Edible Insect Hydrolysates by Various Proteases
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Edible Insects and Future Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Research Trends on Edible Insects as Edible Possibility and Functional Materials
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Emulsion application of rice protein hydrolysates with commercial enzymes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Antioxidative Activity of Edible Insects Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Edible Insects: Prospects and Challenges
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Edible Insect Protein Hydrolysates Improve Myogenic Differentiation of Palmitate-Treated C2C12 Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Enzymatic Hydrolysate of Edible Insects Adipogenesis and Lipid Accumulation in 3T3-L1 Preadipocytes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Sialic Acid를 지표성분으로 하는 유청가수분해단백분말의 기능성식품 개발연구 - Ⅲ. 효소분리로 7% Siailc Acid가 표준적으로 함유된 유청가수분해단백분말의 미생물복귀돌연변이시험 연구 -
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2016 .01
식용곤충을 이용한 식품 관련 국내 특허 현황 분석
한국식품영양학회지
2022 .04
Research Trends on The Bioactivities of Edible Insects in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Edible Insects as a Protein Source: A Review of Public Perception, Processing Technology, and Research Trends
Food science of animal resources
2019 .01
Development of Food Science Education Program Using Edible Insects for Infants
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
The Influence of Storage Time and Temperature on the Activities of Antioxidant and Alcohol Metabolizing Enzyme of Heat-Treated Angelica keiskei/Green Grape/Pear Juice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Utilization of Edible Insects in the Food and Foodservice Industry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Consumer Acceptance of Pet Feed using Edible Insects
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
곤충식품 개발 현황 및 전망
식품과학과 산업
2016 .12
The potential of citrus extracts as an acid substitute in the extraction of collagen hydrolysate and the properties of collagen hydrolysate oral edible films
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Effects of Edible Insect and Pork Protein on Quality Characteristics of Emulsion
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
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