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Food Science and Preservation
2024 .08
Development for the astaxanthin analysis method in foods using HPLC
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
선박폐유처리 NCS 개발에 대한 연구
수산해양교육연구
2016 .12
Transformation of shrimp aquaculture in Korea
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
EFFECT OF DIETARY ORGANIC ACID AND ASTAXANTHIN ON THE TOLERANCE TO VIBRIO INFECTION IN PACIFIC WHITE SHRIMP (Litopenaeus vannamei)
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Application of Supercritical Fluid Extraction and Supercritical Fluid Chromatography Coupling to Extract and Isolate Natural Products from Plant Medicine
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Effects of astaxanthin on antioxidant capacity of golden pompano (Trachinotus ovatus) in vivo and in vitro
Fisheries and Aquatic Sciences
2017 .01
Extraction Yield of Lipid and Functional Properties of Defatted Bovine Heart Treated with Supercritical Carbon Dioxide and Organic Solvent
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
THERMAL OXIDATIVE STABILITY OF VARIOUS VEGETABLE OILS USED FOR THE PREPARATION OF SEASONED LAVER
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Analytical Method Validation and Monitoring of Per- and Perfluoroalkyl Substances in Vegetable Oils Using LC-MS/ MS
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
초등학생의 채소 인지도와 채소 섭취 관련 인자들 간 상관관계 및 학교급식의 설명형 메뉴명이 채소 섭취 의사에 미치는 영향
대한영양사협회 학술지
2018 .01
Evaluation of commercial kits for detection of shrimp allergens in kimchi and salted-fermented shrimp
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Changes in Lipid Extraction Yield and Fat-soluble Antioxidant Components of Oat according to Supercritical Extraction Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Effect of dietary vitamin C on growth performance, innate immunity and tissue accumulation in Pacific white shrimp Litopenaeus vannamei
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
MANAGING DISEASES IN NON-NATIVE SHRIMP POPULATIONS
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Extraction of High Purity Lignan from Defatted Sesame Meal Using a Combination of Supercritical Carbon Dioxide and Solvent Crystallization
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Comparison of live shrimp bait catch efficiency in single line fishery
Fisheries and Aquatic Sciences
2021 .11
Optimal pH Condition of Protein Extraction of Defatted Rice Bran According to Supercritical Fluid Extraction Condition by Alkaline Method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Comparative Study of the Quality Characteristics of Defatted Bovine Liver Treated by Supercritical Carbon Dioxide and Organic Solvent
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
코덱스의 식품 분류: 채소류
한국식품위생안전성학회지
2019 .01
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