지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Functional Quality and Antioxidant Activity of Selected Tomato (Solanum lycopersicum L.) Cultivars
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
Effect of Cultivar and Growing Medium on the Fruit Quality Attributes and Antioxidant Properties of Tomato (Solanum lycopersicum L.)
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
First Report of Southern tomato virus in Tomato(Solanum lycopersicum) in Korea
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Development of Functional Molecular Markers for pink Fruit Color in Tomatoes (Solanum lycopersicum L.)
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
Enhancing Genomic Selection of Fruit Traits Using Machine Learning Models in Tomato (Solanum lycopersicum L.)
한국원예학회 학술발표요지
2024 .11
Molecular Markers for Selecting Diverse Disease Resistances in Tomato Breeding Programs
Plant Breeding and Biotechnology
2015 .01
Overexpression of a Superactive SlSOS2 Mutant Significantly Improved Salt Tolerance by Accumulating Higher Na+ and K+ Contents in the Tomato Roots
한국원예학회 학술발표요지
2021 .05
Identification of Quantitative Trait Loci Associated with Fruit Traits in Tomato (Solanum lycopersicum)
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
Growth and Metabolite Composition of Tomato (Solanum Lycopersicum L.) Fruits Grown Varying Nutrient and Water Supply under Supplemental Red LED Lighting
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2019 .08
Rapid Tomato Breeding by Gene Editing Technologies
한국원예학회 학술발표요지
2021 .10
Development of SNP Markers for Background Selection in Tomato (Solanum lycopersicum L.)
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
흑토마토 분말을 첨가한 냉동 쿠키의 품질 및 항산화 특성
한국식품영양학회지
2016 .02
Comparison of Antioxidant Activities in Tomato Bagel and Tomato Cookie Added Tomato Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
국내외 토마토 산업 동향 및 국가기관의 품종 육성 현황
한국국제농업개발학회지
2022 .06
Variation of Physico-chemical Properties During Fruit Ripening of Three Tomato Cultivars
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
수산물 조리 식품에 함유된 수용성 비타민 함량
한국식품영양학회지
2020 .01
국내 채소류와 과일류의 비타민 B6 함량
한국식품영양학회지
2019 .01
Genome-wide Association Mapping Reveals Novel Quantitative Trait Loci for Fruit Traits in Tomato (Solanum lycopersicum L.)
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
Combined Foliar Spray of Boron, Calcium, and Silicon can Influence Quality and Shelf Life of Cherry Tomato in Modified Atmosphere Packaging
시설원예·식물공장
2017 .10
Production System Effects on the Shelf-life Related Quality in Tomato Fruits
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
0