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이용수
Abstract
Ⅰ. Introduction
Ⅱ. Literature Review
Ⅲ. Methods
Ⅳ. Results
Ⅴ. Discussions and Implications
References
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The effect of customer awareness of restaurants’ green practices on customer dining experiences
관광연구저널
2016 .04
호텔 레스토랑 이용동기와 속성이 레스토랑 유형 선택에 미치는 영향에 관한 연구
관광레저연구
2015 .05
친환경 레스토랑 외식 동기가 친환경 심리 혜택, 태도와 방문 의도에 미치는 영향에 관한 연구
Culinary Science & Hospitality Research
2022 .08
In Search of Demanded Green Marketing Practices to Encourage Customer’s Eco-friendly Purchasing Intention
East Asian Journal of Business Economics
2022 .09
Moderating role of restaurant type between strategy and financial performance
관광레저연구
2016 .09
A Study on Green Consumer Segmentation Based on Socio-Demographics and Behavioral Responses : Renewing the Relationships between Socio-demographics and Green Behavior
ASIA MARKETING JOURNAL
2015 .04
중국 상해 소재 한식당 실태에 관한 연구
관광레저연구
2015 .01
The different roles of altruistic, biospheric, and egoistic value orientations in predicting customers’ behavioral intentions toward green restaurants
관광연구저널
2016 .10
Forecasting the Business Performance of Restaurants on Social Commerce
유통과학연구
2024 .04
A Study on the Performance Impact of Garment Manufacturing Firms Based on Green Supply Chains
무역연구
2019 .01
Drivers of green product adoption: the role of green perceived value, green trust and perceived quality
Journal of Global Scholars of Marketing Science(마케팅과학연구)
2015 .01
딥러닝 기반 텍스트 분석을 활용한 그린 소비자 만족 요인 분석: 미국 외식 산업을 중심으로
소비문화연구
2023 .06
The Influence of Korean Restaurants Experience on Intention to Visit Korea
Culinary Science & Hospitality Research
2020 .02
A Study on Factors Promoting Green Consumption through Decision Tree Analysis
유통경영학회지
2024 .04
항공사 승객의 지각된 그린 가치, 그린 이미지, 기업의 그린 평판과 그린 만족도 및 충성도와의 관계 연구
관광연구저널
2022 .06
Empowering Sustainable Development Goals through Green HRM: Driving Green Dynamic Capabilities and Green Innovation in Chinese Enterprises
Journal of China Studies
2024 .09
항공사 고객의 친환경 그린 브랜드 자산에 대한 통합적 접근
관광연구저널
2017 .01
A study on health halo effects and consumer behavior in the restaurants : effects of nutrients evaluation, perceived health risk, menu choice, purchase intention
한국호텔외식경영학회 학술발표논문집
2015 .06
University Students’ Perspective towards the Atmospherics of Theme Restaurants in Selangor, Malaysia
Culinary Science & Hospitality Research
2017 .09
Determinants of Green Technology Diffusion and Green Trade
한국무역학회 학술대회
2023 .04
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