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대한지질공학회 학술발표논문집
2003 .01
Compound Linear Test Plan for 3-Level Constant Stress Tests
한국데이터정보과학회지
2006 .09
Estimations of Regional Stress Based on Measured Local Stress
The Journal of Engineering Geology
2016 .01
유아와 학령기 아동의 일상적 스트레스에 관한 연구 동향 분석 : 1990-2009년 게재 논문의 연구 대상, 내용, 방법을 중심으로
가정과삶의질연구
2010 .04
아동의 자아통제능력과 스트레스와의 관계
대한가정학회지
2001 .01
Optimal M-level Constant Stress Design with K-stress Variables for Weibull Distribution
한국데이터정보과학회지
2004 .12
Evaluation of the plasma corrosion resistance and cracking behavior of anodized aluminum in sulfuric acid containing cerium salt
한국진공학회 학술발표회초록집
2018 .08
K Criteria of Surface Check under Stepwise Loadings of Drying Stresses
목재공학(Journal of the Korean Wood Science and Technology)
1999 .01
외식업체에서 성인의 스트레스 및 식습관을 고려한 메뉴 개발 필요성에 관한 기초연구
동아시아식생활학회지
2005 .12
Analysis of Underground STS316 Pipe Corrosion
한국분석과학회 학술대회
2013 .05
생체정보를 이용한 감성.매칭 시스템의 설계
조선자연과학논문집
2008 .01
The study on the effects of air pollution on the material damages in northeast Asia
한국대기환경학회지(영문)
2003 .06
Influence of Core Stress on Performance of Permanent Magnet Synchronous Motor
Journal of Magnetics
2019 .03
Effect of Microstructure on the Corrosion Resistance of Nd-Fe-B Permanent Magnets
Journal of Magnetics
2011 .09
Optimal M-level Constant Stress Design with a Polynomial Stress Model for Weibull Distribution
Journal of The Korean Data Analysis Society
2004 .01
전북지역 고교생의 사회인구학적, 심리ㆍ환경적 특성과 대처방법이 스트레스 받는 정도에 미치는 영향
가정과삶의질연구
2000 .09
The Least squares estimation for failure step-stress accelerated Life tests
한국데이터정보과학회지
2010 .08
지중 환경하에서의 철근콘크리트 구조물의 부식 특성 연구
The Journal of Engineering Geology
2016 .01
Stress - induced Orientation Transformation of high - index Si Surfaces : From (5 5 12) to (7 7 17)
한국진공학회 학술발표회초록집
2004 .08
서울시내 직장인의 스트레스와 식생활관리
한국식품조리과학회지
2003 .01
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