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기상청 동네예보의 영농활용도 증진을 위한 방안: V. 하늘상태 기반 기온감률 추정기법의 실용성 평가
한국농림기상학회지
2016 .01
기온감률의 일중 경시변화 예측 가능성
한국농림기상학회지
2016 .01
산악기상관측정보를 이용한 위성정보 기반의 전천후 기온 자료의 평가 - 강원권역을 중심으로
한국농림기상학회지
2017 .01
표준레시피로 조리된 한국 국류 및 찌개류의 엽산과 비타민 B12 분석 검증
한국식품영양과학회지
2019 .11
Estimation of Sunshine Duration in a Mountainous Watershed Using the KMA Sky-Condition Forecast Product
한국농림기상학회 학술발표논문집
2016 .01
Field Validation of the Chilling Injury Estimation Scheme by Fruit Trees Phenology in Spring 2018
한국농림기상학회 학술발표논문집
2018 .01
기상청 동네예보의 '하늘상태'와 실측 일사량 관계
한국농림기상학회 학술발표논문집
2015 .01
국내 지역별 전통 대두발효식품의 비타민 B12 분포
한국식품영양과학회지
2022 .01
Proposal of Dermal Absorption Tests Scheme for Estimation of Exposure Values of Pesticides to Farmers
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2015 .04
Antioxidant Activities of Various Parts of Sky Yam (Dioscorea bulbifera L .) with Different Extraction Solvent
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Antioxidant and Anti-inflammatory Activities of Various Parts of Sky Yam (Dioscorea bulbifera L.) with Different Extraction Solvent
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Analysis of Vitamin B6 Derivatives in Fish Products and Method Validation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Validation of Analysis Method of PAHs Using GC/MS
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Development and validation of the prediction equations for gross energy in feed ingredients
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2018 .10
Parameter estimation without confidence intervals?
Epidemiology and Health
2016 .01
Validation of Methods Based on PCR for the Detection of GM Events in South Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
국가표준식품성분표 개정을 위한 국내산 돈육의 부위별 비타민 B12 함량 분석
Food Science and Preservation
2017 .11
잔류성 시험용 HPLC의 Validation Guideline 제언
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2017 .11
Method validation for analysis of advanced glycation end products in muscle
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Validation of the external preference mapping for the sensory characteristics using intensity scales and rate-all-that-apply (RATA): A case study of apple juice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
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