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Sensory Qualities and Volatile Flavor Profiling of Commercial Apple Juices in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Quality and sensory characteristics of bread added with "Fuji" apple juice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Quality Evaluation of Apple Pomace and Apple Juice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
착과량에 따른 감홍 /M.9 사과의 생장과 과실 품질
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
Organic acid and sugar contents in different domestic fruit juices
Korean Journal of Agricultural Science
2016 .12
Development and Quality Characteristics of Mixed Juice to Promote Consumption of Aronia Juice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
The development of a new type of functional fresh apple juice using prebiotic fibers, ginger extract, and cardamom essential oil: Antioxidant capacity and chemical analysis
Food Science and Preservation
2023 .10
국내 시판 콜드필링 사과주스의 품질특성 및 향기성분 분석
한국식품영양과학회지
2022 .02
Functional juice and quality characteristics using fruits and vegetables
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
파프리카즙을 첨가한 캐슈드레싱의 품질 및 관능특성
대한영양사협회 학술지
2015 .01
Estimated Optimum Range of Leaf Mineral Content in ‘Fuji’/M.9 Apple Tree
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
Estimated Critical Levels of Leaf Mineral Content in ‘Gamhong’/M.9 Apple Tree
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
Effect of Mixed Fruit and Vegetable Juice on Alcohol Hangovers in Healthy Adults
Preventive Nutrition and Food Science
2018 .03
Biochemical, Microbiological, and Sensory Characteristics of Stirred Yogurt Containing Red or Green Pepper (Capsicum annuum cv. Chungyang) Juice
한국축산식품학회지
2018 .01
저속 압착 방식의 착즙기와 고속 파쇄 방식의 블랜더를 사용한 주스의 품질 변화에 대한 연구
한국식품영양학회지
2017 .06
Quality Characteristics of Commercially Available Pear Juices and Farm-processed Pear Juices
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Survey on distribution of apple viruses causing mixed infection in major apple cultivars
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
콩즙 처리에 따른 한지의 물성 및 표면 특성 연구
펄프·종이기술
2021 .08
저속압착방식으로 착즙한 오디주스의 항산화 및 항염증 효과
한국식품영양과학회지
2020 .05
Free listing with intensity scale to evaluate sensory characteristics of commercial potato chips
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
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