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택사 H₂O 분획물과 Chromium의 투여가 Streptozotocin 유발 당뇨 흰쥐의 혈당 및 혈증 지질함량에 미치는 영향
한국식품과학회지
2002 .08
택사 butanol 분획물과 vitamin E의 투여가 streptozotocin 유발 당뇨 흰쥐의 혈당 및 혈장 지질수준에 미치는 영향
한국식품과학회지
2003 .08
Determination of the Kinetic Parameters of the Heat Denaturation of Whey Proteins
Food Science and Biotechnology
1992 .12
택사 butanol 분획물과 vitamin E의 투여가 streptozotocin 유발 당뇨 흰쥐의 글리코겐, 지질함량 및 지질과산화에 미치는 영향
한국식품과학회지
2004 .06
Characteristics of Protein Denaturation of Milk and Reconstituted Milk after Different Heat Treatments
Food Science and Biotechnology
1994 .03
Effects of Protein Unfolding and Soluble Aggregates Formation on the Gel Strength of Whey Proteins
Journal of Food Science and Nutrition
1997 .12
자생수생식물의 수질 정화에 따른 생리활성 변화
한국조경학회지
2004 .01
Estimation of the Hydrophobicity Changes in Coconut Proteins upon Heat Treatment
Food Science and Biotechnology
1995 .09
쌀단백질의 가치와 이용방법
식품과학과 산업
2019 .03
The Analysis of Seminal Plasma Proteins by Two-Dimensional Polyacrylamide Gel Electrophoresis (2-DE) in Hanwoo (Korean Native Cattle)
한국수정란이식학회지
2010 .01
Effects of Cooking Temperature and Time on Textural Properties and Protein Denaturation of Sous-vide Treated Beef
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
산란 노계육에서 추출한 염용성 단백질의 열변성에 관한 연구
한국축산식품학회지
1998 .01
열처리로 야기되는 우유 유청 단백질의 반응
한국축산식품학회지
2002 .01
Analysis of Hanwoo Loin Proteome by 2-D Gel Electrophoresis and Peptide Mass Fingerprinting
Journal of Food Science and Nutrition
2002 .12
A New Process for Muscle Protein Isolate
한국축산식품학회 학술발표초록집
2004 .01
Polyclonal Antibody to a 37-kDa Recombinant Protein Derived from Bovine $20{\alpha}$-Hydroxysteroid Dehydrogenase
한국동물번식학회지
2012 .01
Effect of Various High Hydrostatic Pressure Treatment on Whey Protein Denaturation in Whey Beverage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Protective antigens of nervous necrosis virus for generating neutralization antibodies have conformational structures sensitive to heat-denaturation
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
은어 사료의 적정 단백질 함량
한국양식학회지
1999 .06
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