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Activation of Ascorbate-Glutathione Cycle in Arabidopsis Leaves in Response to Aminotriazole
식물학회지
1998 .01
Effect of PCB on oxidative stress in seedlings of tomato
한국동물학회 학술대회
2001 .01
Rapid uptake of oxidized ascorbate induces loss of cellular glutathione and oxidative stress in liver slices
Experimental and Molecular Medicine
2003 .01
Antioxidant Enzyme Responses to Cadmium in Rice Seedlings
한국식물학회 학술발표대회
2002 .01
노쇠중인 밀 잎에서 scorbate-Glutathione회로 관계 효소의 발달에 대한 Benzyladenine의 효과
식물학회지
1995 .01
Effect of Benzyladenine on the Enzymes Related to the Ascorbate-Glutathione Pathway in Senescing Wheat Leaves
한국동물학회 학술대회
1994 .01
식이내 Cadmium과 단백질 수준이 흰쥐의 체내 단백질 대사 및 Cadmium 중독에 미치는 영향
한국영양학회지
1988 .12
Macrophage colony-stimulating factor promotes the survival of osteoclast precursors by up-regulating Bcl-XL
Experimental and Molecular Medicine
2002 .01
Distribution and Phytotoxicity of Cadmium in Tomato Seedlings
식물학회지
1999 .01
Differential Antioxidative Responses of Ascorbate-Glutathione Cycle Enzymes and Metabolites to Chromium Stress in Green Gram (Vigna radiata L. Wilczek) Leaves
식물학회지
2006 .01
Isolation of Cytosolic Ascorbate Peroxidase Gene and Its Expression in Strawberry
한국식물학회 학술발표대회
2001 .01
Effects of glutamate on dehydroascorbate uptake and Its enhanced vulnerability to the peroxidation in cerebral cortical slices
Experimental and Molecular Medicine
2002 .01
카드뮴 수준별 투여 흰쥐의 혈액과 조직의 카드뮴 함량과 키토산 섭취 효과
한국지역사회생활과학회지
2007 .12
Protective effect of dietary chitosan on cadmium accumulation in rats
Nutrition Research and Practice
2016 .02
Protective effect of dietary chitosan on cadmium accumulation in rats
Nutrition Research and Practice
2016 .02
Long term stability of tomato paste certified reference material for accurate measurement of cadmium, lead, and tin in canned food
한국분석과학회 학술대회
2016 .05
Cadmium-Induced Changes in Antioxidative Systems, Hydrogen Peroxide Content, and Lipid Peroxidation in Arabidopsis thaliana
식물학회지
2004 .01
토마토 소스 제조를 위한 토마토의 품질 및 관능적 특성 비교
동아시아식생활학회지
2008 .12
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