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Identification of Anthocyanins from Pigmented Rice Seeds
Applied Biological Chemistry
1998 .01
한국산 유색미의 Anthocyanin 색소 동정
Applied Biological Chemistry
1995 .01
천연색소로서 한국산 유색미 안토시아닌의 안정성 연구
한국식품과학회지
1997 .04
Thermal Stability of the Major Color Component, Cyanidin 3-glucoside, from a Korean Pigmented Rice Variety in Aqueous Solution
Applied Biological Chemistry
1996 .01
유색미의 품종별 화학성분의 조성
한국식품과학회지
1999 .04
Cyanidin 3-glucoside(C3G) 함량이 높은 대립 벼 신품종 ‘대립자미’
한국육종학회지
2012 .01
Cyanidin 3-glucoside(C3G) 함량이 높은 거대배아미 벼 신품종 ‘큰눈자미’
한국육종학회지
2012 .01
나무딸기 Anthocyanin에 관한 연구
한국식품영양과학회지
1983 .03
Effect of different transplanting and harvest times on yield and quality of pigmented rice cultivars in the Yeongnam plain area
Korean Journal of Agricultural Science
2016 .09
Cyanidin 3-glucoside(C3G) 함량이 높은 고기능성 벼 신품종 ‘슈퍼자미’
한국육종학회지
2011 .01
다공성 합성흡착제를 이용한 복분자 딸기(Rubus coreanus) 농축액의 항산화 효과
한국식품과학회지
2011 .04
열처리 조건이 포도 주스내 anthocyanin 색소에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2004 .09
Determination of Cyanidin-3-Glucoside Content using Visible/Near Infrared Reflectance Spectroscopy (VIS/NIRS) in Black Rice
한국육종학회지
2012 .01
Copigmentation에 의한 유색미 안토시아닌의 안정화 효과
한국식품과학회지
1998 .08
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