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DEVELOPMENT OF A NEW MODEL OF DRYING SYSTEM FOR HIGH YIELD OF THE HEAVEN GRADE GINSENG
한국농업기계학회 International Conference
2000 .01
How to Take Ginseng for What
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
건조인삼제품의 품질 특성 조사
한국식품과학회지
2003 .10
Microstructure and Antioxidative Activity of Red, White and Extruded Ginseng
Journal of Food Science and Nutrition
2006 .03
高速液體크로마토그래피에 의한 各種 人蔘製品중의 유리아미노산 조성의 分析
한국식품영양과학회지
1982 .09
Comparison of Red Ginseng Ratio and Saponin Contents from Panax ginseng C. A. Meyer and Panax quinquefolium L.
한국육종학회지
2007 .01
중국 인삼 산업의 국제 경쟁력 분석
Korean Journal of Agricultural Science
2006 .06
건조방법에 따른 홍삼 절편의 품질 변화
Food Science and Preservation
2017 .06
인삼의 건조모델에 관한 연구
Food Science and Preservation
1996 .06
저온저장 후 제조한 홍삼의 성분변화
Food Science and Preservation
2003 .06
Analysis of Ginsenoside Composition of Ginseng Berry and Seed
Food Science and Biotechnology
2008 .12
Anti-obesity effects of cultivated ginseng, -wild ginseng and -red ginseng extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
EFFECT OF CONTINUOUS AND STEPWISE CHANGE IN DRYING TEMPERATURE ON DRYING CHARACTERISTICS AND PRODUCT QUALITY
한국농업기계학회 International Conference
2000 .01
인삼제품(人蔘製品)의 품질개량(品質改良)에 관(關)한 연구(硏究) (제일보(第一報)) - 인삼근(人蔘根) 및 엽(葉) Saponin의 비교연구(比較硏究) -
Applied Biological Chemistry
1979 .01
Analysis of Ginsenoside Components and Physicochemical Characteristic of Ginseng Leaf According to Drying Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
[P8-238] The Effects of Antioxidant on Extracts of White Ginseng (Panax ginseng, C. A. Meyer) Fermented Ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
Comparison of Ginsenoside Contents in Different Parts of Korean Ginseng (Panax ginseng C.A. Meyer)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Studies on the Anti - aging Action of Korean Ginseng - (Ⅰ) Comparative Study of Red and White Ginsengs on Anti - aging Action
한국식품영양과학회지
1983 .12
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