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[S13-3] Structure-function Analysis of Transformed Ginsenosides Produced by Various Microorganisms
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
The microorganism community characteristics of soybean (Glycine max ) cultured soil with high microorganism activities on saprolite soil
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
The Moisture Response of Soil Microorganisms: Old Topic, Present Challenges and New Approaches
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2014 .06
황촉규근(黃蜀葵根) 점액(粘液)에 관한 연구(硏究) -[제육보(第六報)] 황촉규근(黃蜀葵根) 점액(粘液)의 점도변화(粘度變化)에 미치는 미생물(微生物)의 영향(影響)-
Applied Biological Chemistry
1979 .01
Efficient Treatment Methods for Reducing Microorganisms in Ginger
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Research of Marine Microorganism community Using Next-Generation Sequencing
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
온천수에서 식중독 및 병원성 미생물의 생존 양상
한국식품위생안전성학회지
2006 .01
A more Comprehensive Approach for Selection of Biocontrol Microorganisms
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2006 .10
Co-utilization of Galactose and Glucose in Microorganism
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2020 .10
Mineralization of Crude Oil Using Microorganisms
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2001 .05
Effect of Cadmium on Microorganism Urease Activity in Paddy Soil
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2014 .06
[P5-66] Changes in the viability of the γ-irradiated pathogenic microorganisms
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Studying the Population Variability of Microorganisms Adapted to the Conditions of Soil Degradation
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2014 .06
[P5-21] Identification of microorganisms isolated from the wound region of chicken
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Distribution of Microorganisms in Meju added with Plant Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Effects of Culture Broth and Cell Lysates of the Various Microorganisms on Anti-cancer and Anti-obesity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Antimicrobial Activity of Isothiocyanates against Oral Microorganisms
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Production of Rare Monosaccharides Using Microorganisms and their Enzymes
한국식품영양과학회 산업심포지움발표집
1997 .04
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