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Extrusion Puffing of Pork Meat - Defatted Soy Flour - Corn Starch Blends to Produce Snack - like Products
Journal of Food Science and Nutrition
2001 .09
Determination of Fatty Acid Composition and Total Trans Fatty Acids in Meat Products
Food Science and Biotechnology
2009 .04
Effects of feed Moisture Content on Enzymatic Hydrolysis of Corn Starch in Twin-Screw Extruder and Saccarification of the Dried Extrudates
Food Science and Biotechnology
2007 .06
인진쑥 첨가 비육돈의 식육 성분 조성 및 관능적 특성에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2009 .01
Effects of ω-3 Fatty Acid Supplementation in pigs
동물생명과학연구
2014 .06
Chemical, Physical and Sensory Properties of Expanded Extrudates from Pork Meat - Defatted Soy Flour - Corn Starch Blends, With or Without Ingredients Derived from Onion, Carrot and Oat
Journal of Food Science and Nutrition
2001 .09
Effect of Fatty Acid Profiles on Sensory Properties of Beef Evaluated by Korean and Australian Consumer Group
한국축산식품학회 학술발표초록집
2004 .01
Characterization of Chicken By-products by Mean of Proximate and Nutritional Compositions
한국축산식품학회지
2015 .01
Porcine Fatty Acid Synthase Gene Polymorphisms Are Associated with Meat Quality and Fatty Acid Composition
한국축산식품학회지
2011 .01
Properties of Barley for Extrusion Processing
Applied Biological Chemistry
1982 .01
감 껍질 분말의 급여가 돈육의 이화학적 특성에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2005 .01
Evaluation of Three Candidate Genes Affecting Fatty Acid Composition in Pigs
한국축산식품학회지
2012 .01
소금과 아질산염 처리수준이 자연숙성 건염햄의 지방산 조성, 유리아미노산, 미생물수 및 관능적 특성에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2010 .01
n-3 지방산과 건강
한국식품위생안전성학회지
1992 .01
Association of -867G>C, -877Gdel, and Exon 5G>T Polymorphisms in the Stearoyl-CoA Desaturase (SCD) Gene with Fatty Acid Composition in the M. longissimus dorsi Muscle of Hanwoo (Korean Cattle)
한국축산식품학회지
2010 .01
Seasonal variation in fatty acid composition in various parts of broccoli cultivars
Korean Journal of Agricultural Science
2013 .12
Effects of Intensive Alfalfa Feeding on Meat Quality and Fatty Acid Profile of Korean Native Black Goats
한국축산식품학회지
2018 .01
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