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ELISA에 의한 T-2 toxin의 분석법에 관한 연구
한국식품위생안전성학회지
1988 .01
Fusarium 곰팡이독소 T-2 독소와 HT-2 독소의 국.내외 연구동향
한국식품위생안전성학회지
2012 .01
미역添加給食이 흰쥐의 肝 및 血淸의 脂質濃度에 미치는 影響
한국식품영양과학회지
1986 .12
인산염이 Fusarium sporotrichioides M-1-1 성장과 T-2 toxin 생성에 미치는 영향
한국식품위생안전성학회지
1995 .01
Detection of T-2 Toxin in Korean Grains by ELISA
Food Science and Biotechnology
1995 .06
Studies for Reestabilishment of Approval Toxin Amount in Paralytic Shellfish Poison-Infested Shellfish 5. Comparison of Toxicity and Toxin Composition of Paralytic Shellfish Poison between Blue mussel, Mytilus edulis and Oyster, Crassostrea gigas
한국식품위생안전성학회지
2000 .01
Tissue Biosensor for Determination of Fish Toxins
Food Science and Biotechnology
1998 .12
Effect of Dietary Fiber of Some Beans on Serum Cholesterol Concentration in Rats
Food Science and Biotechnology
2004 .04
Dietary Soy Protein and Calcium Reduce Serum Lipid and Cholesterol in Rats Fed Fat - Enriched Diets
Journal of Food Science and Nutrition
2002 .12
T-2 Toxin이 병아리 비장세포의 유전질 발생에 미치는 영향
한국식품과학회지
1994 .10
랫트에 있어서 우유의 콜레스테롤 저하효과에 관한 연구
한국식품위생안전성학회지
1994 .01
Effect of Doenjang made from Lipoxygenase-free Cultivar on Serum Lipids Level of Rats Fed High fat-cholesterol Diet
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Effects of Aged Black Ginger and Natural Plants Composites on Serum Lipids Improvement in Rats Fed a High-Fat and Cholesterol Diet
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Variation and Profile of Paralytic Shellfish Poisoning Toxins in Jinhae Bay, Korea
Fisheries and Aquatic Sciences
2013 .01
랫트의 실험적 동맥경화증에 대한 $\beta$-Glucan의 예방 효과
한국식품위생안전성학회지
1986 .01
[P8-179] Effects of Soybean, Chungkukjang and Doenjang on Serum Cholesterol level and Weight Reduction in Rats Fed a High Fat-High Cholesterol Diet
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
감귤피를 급여한 교잡종 돼지 고기가 흰쥐의 지질대사, 단백질 농도 및 효소 활성에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2006 .01
Effects of Soy Extract and Sex on Serum and Liver Lipid Levels of the Rat
Food Science and Biotechnology
2002 .02
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