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한국의 Cheese 생산에 대하여
우유
1983 .01
INFLUENCES IN THE DEVELOPMENT OF THE CHEESE MARKET IN KOREA
한국축산식품학회 학술발표초록집
1997 .01
가공 Cheese와 그전망
식품공업
1980 .01
가공치즈 제품의 품질과 이해
축산식품과학과 산업
2017 .01
대두를 이용한 소이 발효 치즈 개발에 관한 연구
한국식품영양학회지
2018 .01
콩을 이용한 치-즈제조에 관한 연구
한국식품과학회지
1971 .04
반응 표면분석에 의한 Imitation Cheese의 조직감 형성
한국식품과학회지
1985 .10
Cholesterol Free Mozzarella Cheese 제조에 관한 연구
한국식품영양과학회지
2004 .03
Cheese 수율증대를 위한 방법
식품공업
1984 .01
가공치즈와 구성 성분
축산식품과학과 산업
2016 .01
Monitoring of Making Cheese Process by Acoustic Non-Linear Parameter
한국농업기계학회 International Conference
1996 .01
An Accelerated Cheese Ripening in Cholesterol-Reduced Cheddar Cheese by ${\beta}-cyclodextrin$
한국축산식품학회 학술발표초록집
2003 .01
Comparative Evaluation of the Nutritional, Rheological and Sensory Properties of Vegan Cheese and Commercial Dairy Cheese
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
한국의 치즈산업사
식품과학과 산업
2019 .09
Effect of Lactobacillus casei AHU 1055 on the Fermentation and Flavor of Cheddar Cheese Slurries
Food Science and Biotechnology
1992 .12
Evaluation of Natural Food Preservatives in Domestic and Imported Cheese
한국축산식품학회지
2016 .01
Effects of Carboxymethyl Chitosan on Yield and Whey Protein Loss in Cottage Cheese
Journal of Food Science and Nutrition
2005 .09
Pathogenic Characteristics and Antibiotic Resistance of Bacterial Isolates from Farmstead Cheeses
한국축산식품학회지
2018 .01
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