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Volatile Organic Compound
환경관리인
1998 .01
Comparison of Volatile and Non-volatile Compounds as Antioxidant Indicators of Water Spinach (Ipomoea aquatic Forsk.)
Applied Biological Chemistry
2012 .01
황색종 잎담배의 후숙과정 중 정유성분의 변화
한국연초학회지
2006 .01
Development of Model and Calculating Equation for Rate of Volatile Formaldehyde Removal of Indoor Plants
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2008 .06
Bacterial volatiles and plant health
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2016 .04
Profiling of Volatile Components Using Gas Chromatography-Mass Spectrometry in Commercial Pine Needle (Pinus densiflora S. and Z.) Powder
Journal of Food Science and Nutrition
2011 .03
[P1-16] Water spinach (Ipomoea aquatica) : Profiling of volatile and non-volatile components and antioxidant activity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
The Influence of Leaf/Fruit Ratio of Strawberry Plants on the Sensory Quality of Their Fruits
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
향끽미종 연초건조중 온도차가 건조엽의 특성에 미치는 영향
한국연초학회지
1984 .01
GC-MS Analysis of the Extracts from Korean Cabbage (Brassica campestris L. ssp. pekinensis ) and Its Seed
Preventive Nutrition and Food Science
2013 .09
Changes in Volatile Compounds in Garlic by Cooking Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Analysis of Volatile Compounds in Bulgogi
Food Science and Biotechnology
2002 .06
동결건조에 의한 김치의 휘발성냄새성분의 변화
한국식품과학회지
2002 .08
참기름의 휘발성 향기성분의 특성
한국식품과학회지
1997 .12
Volatiles Analysis of Honey by Gas Chromatography-Mass Spectrometry (GC-MS) : Comparison of SPME Volatiles Extraction Methods
Journal of Apiculture
2018 .06
전자선 조사한 자두의 휘발성 유기성분 변화
Food Science and Preservation
2012 .04
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