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Effect of Microwave Irradiation on Crystallinity and Pasting Viscosity of Corn Starches Different in Amylose Content
Food Science and Biotechnology
2007 .10
한국의 녹말 산업 발달사
식품과학과 산업
2018 .03
지류 문화재 보존처리용 전분계 풀의 특성 (제1보) : 전분의 종류에 따른 접착 특성
펄프·종이기술
2013 .08
Physicochemical Properties of Gamma-Irradiated Corn Starch
Journal of Food Science and Nutrition
2006 .06
Changes in Pasting and Fluid Properties of Corn and Rice Starches after Physical Modification by Planetary Mill
Food Science and Biotechnology
2008 .08
수분-열처리한 쌀전분의 이화학적 특성
Applied Biological Chemistry
1990 .01
Estimation of Resistant Starch Content of High-amylose Corn Starch
Food Science and Biotechnology
2004 .02
산화에 따른 옥수수 전분의 이화학적 특성 변화
한국식품영양과학회지
2002 .04
옥수수의 침지조건이 전분의 성질에 미치는 영향
한국식품과학회지
1990 .02
가열방법에 따른 효소저항전분 생성
Applied Biological Chemistry
1997 .01
Properties of Corn Starches Isolated from Irradiated Glutinous and Non - Glutinous Corn Grains
Journal of Food Science and Nutrition
1997 .03
Functional Characterization of Native Starches through Thermal and Rheological Analysis
Applied Biological Chemistry
2012 .01
품종별 감자 전분의 이화학적 특성
Applied Biological Chemistry
1987 .01
도토리 녹말의 이용에 관한 연구 -제 1 보 도토리 녹말의특성-
Applied Biological Chemistry
1975 .01
옥수수 전분의 저장중 수분 변화 예측을 위한 시뮬레이션
한국식품과학회지
1990 .08
Evaluation of Molecular Weight Distribution, Pasting and Functional Properties, and Enzyme Resistant Starch Content of Acid-modified Corn Starches
Food Science and Biotechnology
2008 .08
한국산(韓國産) 고구마 전분의 이화학적 특성에 관한 연구
Applied Biological Chemistry
1983 .01
The Influence of the Annealing of Corn Starch on the Formation and Characteristics of Enzyme - resistant Starch
Journal of Food Science and Nutrition
1999 .12
Changes of Dynamic Viscoelastic Properties of Oxidized Corn Starch Suspensions during Heating and Cooling
Food Science and Biotechnology
2002 .06
열처리 온도가 옥수수 전분의 리올로지에 미치는 영향
Applied Biological Chemistry
1995 .01
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