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Arachidonic acid as a biomarker for the contamination from carcasses leachate
한국분석과학회 학술대회
2013 .11
An Arachidonic Acid Metabolizing Enzyme, 8S-Lipoxygenase, in Mouse Skin Carcinogenesis
Nutritional Sciences
2006 .08
Enzymatic Production of 15-Hydroxyeicosatetraenoic Acid from Arachidonic Acid by Using Soybean Lipoxygenase
Journal of Microbiology and Biotechnology
2014 .01
Inhibitory Effect of an Entomopathogenic Bacterium, Xenorhabdus nematophila, on the Release of Arachidonic Acid from the Membrane Preparation of Spodoptera exigua
Journal of Asia-Pacific Entomology
2005 .01
Effects of Dietary Fatty Acids on Fatty Acid Pattern in Developing Rat Brain Phospholipids : Effects on P/M/S and ω3/ω6 Fatty Acid Ratios
한국영양학회지
1998 .06
Inhibition of Red Ginseng on 5-Hydroxyeicosatetraenoic Acid (5-HETE) Biosynthesis from Arachidonic Acid in Helicobacter Pylori-infected Gastric Cells
Nutritional Sciences
2006 .08
지방산의 기기 측정 방법에 관한 연구
한국식품조리과학회지
1991 .01
개체별 땀의 성분분포에 관한 연구
분석과학
2007 .10
유류된 잠재지문의 지방산조성에 관한 연구
분석과학
2008 .06
DHA가 풍부한 어유가 새끼쥐의 뇌발달과 학습능력에 미치는 영향
한국영양학회지
1996 .04
한국 전통주인 막걸리의 발효 및 유통과정에서의 효모 및 총산과 유기산의 변화
미생물학회지
2009 .12
Effects of Organic Acids on In Vitro Ruminal Fermentation Characteristics and Methane Emission
생명과학회지
2012 .10
Dexamethasone, a Specific $PLA_2$ Inhibitor, Allows Nonpathogenic Pseudomonas fluorescens to Induce Virulence Against Spodoptera exigua
Journal of Asia-Pacific Entomology
2006 .01
The Effects of Surfactants on the Biosynthesis of Galactolipid and the Composition of Fatty Acids in Chloroplast Envelope rind Thylakoid Membrane of Chlorella ellipsoidea
Korean journal of biological sciences
1998 .01
난황유의 지방산 조성에 관한 연구
한국식품조리과학회지
1997 .01
사료 중 유기산 7종 동시분석법 개발 및 유통 사료의 모니터링
분석과학
2016 .08
사태의 가열시간 및 냉동저장에 따른 지방산 조성 변화
한국식품조리과학회지
1986 .01
한국산 밤나무흑벌의 변태에 따른 지방산에 관한 연구
동물학회지
1965 .01
브로콜리 싹의 이화학적 성분
생명과학회지
2009 .02
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