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Brevibacterium flavum ATCC 14067과 Corynebacterium glutamicum ATCC 13032의 원형질체 융합에 의한 L-Methionine의 생산
한국식품과학회지
1991 .10
Production of L-arginine by intergeneric fusant MWF 9031 of coryneform bacteria
Applied Biological Chemistry
1991 .01
Brevibacterium ammoniagenes에 의한 글루탐산 제조에 관한 연구
한국식품과학회지
1977 .03
Regulation of Rice Foliar Volatile Emission under Salt Stress by Halotolerant ACC Deaminase Producing Bacteria Brevibacterium sp.
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2017 .10
토마토에서 분리된 담배 모자이크 바이러스 외피단백질 유전자의 cDNA 클로닝 및 염기서열 분석
한국연초학회지
1996 .01
Brevibacterium linens RS16 Modulates Ethylene and Heat Shock Proteins to Alleviate Heat Stress on Rice Plants
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2020 .10
뱀 筋肉 Adenosine Triphosphate - Creatine Phosphotransferase에 關한 硏究
한국식품영양과학회지
1980 .06
Gene Cloning, Expression, and Characterization of Glucose-1-Phosphatase from Enterobacter cloacae B11
Fisheries and Aquatic Sciences
2010 .01
삽목용토와 모주 온도 관리가 황철쭉(Rhododendron japonicum for. flavum) 발근에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2001 .05
황철쭉(R. japonicum for. flavum)의 삽목묘 양성을 위한 삽수 조제방법 및 발근촉진제 처리효과
한국원예학회 학술발표요지
2002 .03
Glucose처리가 토마토 과실의 숙성에 미치는 영향 : Ⅱ. Glucose 처리후 에틸렌발생과 색소형성의 특성
한국원예학회 학술발표요지
1995 .10
The Investigation of the Optimal in Vitro Propagation and Enlargement in Lilium callosum var. flavum
한국원예학회 학술발표요지
2009 .05
식물 원형질체에서의 marker gene 삽입
Applied Biological Chemistry
1993 .01
포도당(葡萄糖) 이성화(異性化) 효소(酵素)에 관(關)한 연구(硏究) -제2보(第二報); 분리선정(分離選定)된 균주효소(菌株酵素)의 성질(性質)에 대(對)해서-
Applied Biological Chemistry
1969 .01
Expression of EIN2 Gene in Petunia Flowers is Down-regulated During Glucose Treatment
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2009 .06
The Effect of Glucose and Glucose Transporter on Regulation of Lactation in Dairy Cow
한국동물번식학회지
2015 .01
Effect of different salt concentration on EPS and PHB production from ACC deaminase producing Brevibacterium iodinum RS16
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2012 .10
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