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Protective Effects of Rooibos Tea on the Immobilization Stress-Induced Oxidative Damage
한국약용작물학회 학술대회논문집
2017 .09
Selected Phenolics for Health Management
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Stability of phenolic acids and the effect on weed control activity
Applied Biological Chemistry
2015 .01
Antioxidant, anti-inflammatory, and antibacterial activities of a 70% ethanol-Symphyocladia linearis extract
Fisheries and Aquatic Sciences
2022 .11
숙성조건이 장미꽃 추출물의 페놀화합물(phenolics) 함량과 산화방지 활성에 미치는 영향
한국식품과학회지
2017 .12
Phenolic acids의 항산화 및 항당뇨 활성 비교
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
번행초(Tetragonia tetragonioides)로부터 추출한 Phenolic Compounds의 미용 식품 활성
한국식품영양과학회지
2016 .03
Extraction Conditions for Phenolic Compounds with Antioxidant Activities from White Rose Petals
Journal of applied biological chemistry
2015 .01
Investigation of Phenolic, Flavonoid, and Vitamin Contents in Different Parts of Korean Ginseng (Panax ginseng C.A. Meyer)
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .09
물레나물(Hypericum ascyron L.) 추출물의 생리활성 효소 억제 효과
한국식품영양과학회지
2018 .01
이팝나무 꽃에서 분리한 페놀 화합물의 생리활성 효소 억제효과
Food Science and Preservation
2018 .02
Phenolics from the Twig of Broussonetia kazinoki
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .05
Antioxidant activity and total phenolic contents of eggplant core collection
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Antioxidant Activity, Total Phenolic, and Total Flavonoid Contents of the Flower Extracts Nelumbo Species and Cultivars
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
Synthesis and Characterization of Phenolic Acid/Hydroxypropyl-β-Cyclodextrin Inclusion Complexes
Preventive Nutrition and Food Science
2020 .12
Changes in Chemical Properties and Antioxidant Activities of Dietary Phenolic Acids by Thermal Processing at High Pressures
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Distribution of Free, Esterified, and Insoluble Bound Forms of Phenolics in Tea Seeds and Their Antioxidant Activity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Extraction of phenolic compounds from Burdock root waste using ultrasonication as a green technology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
신품종 그린볼(Green ball; Malus pumila Mill.) 사과의 기능성
Food Science and Preservation
2018 .12
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