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국내산 녹차 및 후발효차 추출물의 항산화 효과
생명과학회지
2004 .12
Isolation of Lactic Acid Bacteria from Korean Traditional Fermented Foods to Develop a Starter for Fermented Milk
한국미생물학회 학술대회논문집
2015 .04
In Vitro Characterization and Evaluation of Fermented Microorganisms Isolated from Korean Traditional Fermented Foods for Industrial Applications
한국미생물학회 학술대회논문집
2019 .04
가열과 비가열 처리를 통한 액젓의 이화학적 특성
동아시아식생활학회지
2013 .02
발효차로부터 효모의 분리 및 동정
한국식품조리과학회지
2008 .01
Pleurotus eryngii Mycelium으로 발효한 더덕 차의 품질 및 항산화 특성
동아시아식생활학회지
2013 .10
Quality Characteristics of Fermented Soybean by Lactic Acid Bacteria
동아시아식생활학회 학술발표대회논문집
2006 .11
저염 오징어 젓갈의 숙성에 따른 휘발성염기질소 및 유리 아미노산의 변화
한국식품조리과학회지
2000 .01
블루베리 유산균 발효물을 첨가한 양갱의 제조 및 품질특성
한국식품조리과학회지
2015 .01
Characterization of Bacillus sp. Having Potential Probiotics Activity Isolated from Traditional Fermented Soybean Pastes and Application of Manufacturing Fermented Foods
한국미생물학회 학술대회논문집
2019 .04
Effect of Fermented Sawdust on Pleurolus Spawn
Mycobiology
2003 .01
Korean Traditional Fermented Foods - A Potential Resource of Beneficial Microorganisms and Their Applications
생명과학회지
2016 .04
발효숙성마늘 페이스트의 양을 달리하여 제조한 발효숙성마늘 양갱의 품질특성 및 항산화성
한국식품조리과학회지
2009 .01
한국과 중국 미생물 발효차의 미생물 군집분석 및 비교
한국미생물·생명공학회지
2017 .01
전통장류로부터 혈전용해 활성이 우수한 효모균주의 분리
한국미생물·생명공학회지
2014 .01
Antioxidative and Antiaging Activities and Component Analysis of Lespedeza cuneata G. Don Extracts Fermented with Lactobacillus pentosus
Journal of Microbiology and Biotechnology
2017 .01
Effect of Lactobacillus Fermentation on the Anti-Inflammatory Potential of Turmeric
Journal of Microbiology and Biotechnology
2019 .01
The Melanogenesis Activity on Fermented Extract with Lactobacilli
한국미생물학회 학술대회논문집
2010 .05
Antioxidant Effect of Lactic Acid Bacteria-Fermented Ginseng Extracts (FGE)
한국미생물학회 학술대회논문집
2014 .04
Community Structure and Genomic Features of Undesirable White Colony-forming Yeasts on Fermented Vegetables
한국미생물학회 학술대회논문집
2019 .04
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