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학부모 대상 유전자변형(GMO)식품에 대한 인지도 및 교육요구도 조사-전남지역을 중심으로-
한국지역사회생활과학회지
2022 .02
대구 지역 주부의 유전자변형식품 완전표시제에 대한 인식도 및 유전자변형식품 구매의도 분석
한국생활과학회지
2020 .12
A Comparison Between the Agricultural Traits of GM and Non-GM Rice in Drought Stress and Non-stress Conditions
생명과학회지
2020 .05
Verification of GMO quantification method and monitoring of GM soybean events in tofu
한국분석과학회 학술대회
2022 .05
대전지역 소비자들의 유전자재조합식품에 대한 인식, 지식 및 구매태도
한국생활과학회지
2015 .06
GM-CSF Grown Bone Marrow Derived Cells Are Composed of Phenotypically Different Dendritic Cells and Macrophages
Molecules and Cells
2016 .10
Effects of CaMSRB2-Expressing Transgenic Rice Cultivation on Soil Microbial Communities
Journal of Microbiology and Biotechnology
2016 .01
국내에서 개발된 제초제저항성 벼(밀양 204호, 익산 483호)의 비표적 곤충과 거미에 미치는 생리적 영향
한국응용곤충학회지
2017 .01
유전체 분석을 통한 Lactobacillus plantarum K9 균주 선발 마커 개발
생명과학회지
2025 .03
Microtubule Acetylation-Specific Inhibitors Induce Cell Death and Mitotic Arrest via JNK/AP-1 Activation in Triple-Negative Breast Cancer Cells
Molecules and Cells
2023 .06
20대식품 전공자와 비전공자의 유전자재조합(GMO)식품 인식 비교조사
동아시아식생활학회 학술발표대회논문집
2022 .11
PPO 저해 제초제 내성 유전자변형 벼가 절지동물군집에 미치는 영향
한국응용곤충학회지
2015 .01
WIND DEPENDENT DISPERSION PATTERN CLASSIFICATION IN THE POLLINATION OF GENETICALLY MODIFIED MAIZE
호남수학학술지
2019 .01
해안지역 다중패커공에서의 수리수두 변화 특성
The Journal of Engineering Geology
2015 .01
GM 작물, 식량위기 구원투수 될까
월간환경
2023 .05
대학생들의 식품안전에 대한 인식과 식품구매 행동 조사
한국지역사회생활과학회지
2018 .05
심리측정 패러다임을 이용한 대구 지역 주부들의 식품 위해요소에 대한 위험 지각 수준 및 우려도에 영향을 미치는 요인 분석
동아시아식생활학회지
2015 .08
Validation of event specific quantitative real-time PCR method for GM alfalfa J101 and J163 in south korea
한국분석과학회 학술대회
2017 .11
Agrifood consumer competency and organic food purchase intentions according to food-related lifestyle: based on data the 2019 Consumer Behavior Survey for Food
Nutrition Research and Practice
2022 .08
Agrifood consumer competency and organic food purchase intentions according to food-related lifestyle: based on data the 2019 Consumer Behavior Survey for Food
Nutrition Research and Practice
2022 .08
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