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Effect of NaCl on Biofilm Formation of the Isolate from Staphylococcus aureus Outbreak Linked to Ham
한국축산식품학회지
2014 .01
Shigella sonnei ATCC 29930의 아치사 가열 후 소금 농도에 따른 회복 정도 비교
한국식품과학회지
2006 .10
젖산균과 그 대사산물이 Staphylococcus aureus의 생육에 미치는 억제효과
한국식품과학회지
1994 .10
닭다리살 유화물의 염화나트륨(NaCl) 첨가수준에 따른 이화학적 특성
한국식품과학회지
2016 .06
김밥에서의 Staphylococcus aureus에 대한 정량적 미생물위해평가 모델 개발
한국식품과학회지
2005 .06
[P5-46] Real time PCR을 이용한 Staphylococcus aureus 신속 검출
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Development of Predictive Model for the Growth of Staphylococcus aureus in Pork
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
NaCl 첨가량에 따른 돈육 유화물의 이화학적 특성
한국식품영양과학회지
2016 .04
Comparison of Three Primary Models for Fitting Staphylococcus aureus Growth Curves on Cabbage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Survival of Escherichia coli O157:H7 and Staphylococcus aureus in Manure Compost Amended Soil
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2013 .05
Mathematical Models to Predict Staphylococcus aureus Growth on Processed Cheeses
한국식품위생안전성학회지
2013 .01
Inactivation of Staphylococcus aureus Using Combined Treatments of Essential Oil Vapors
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
NaCl 농도가 고추 종자발아에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2003 .10
Developement of Predict Models for Staphylococcus aureus on Processed Cheeses
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Modeling to Describe Kinetic Behavior of Staphylococcus aureus on Fresh Cheeses
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
황색포도상구균 신속 검출용 간이 진단키트
Korean Journal of Agricultural Science
2013 .06
NaCl 함량에 따른 내염성 느타리버섯 선발과 재배적 특성
한국버섯학회지
2005 .01
Mathematical Models to Describe the Kinetic Behavior of Staphylococcus aureus in Jerky
Food science of animal resources
2019 .01
향신료 분말의 Escherichia coli 와 Staphylococcus aureus 에 대한 항균작용
Food Science and Preservation
2000 .03
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