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한국축산식품학회지
2015 .01
Antioxidant Activity of Brown Soybean Ethanolic Extracts and Application to Cooked Pork Patties
한국축산식품학회지
2016 .01
복합 한약재 추출물 첨가가 돈육 패티의 저온저장 중 항산화 및 항균성에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2008 .01
누에분말 및 누에동충하초분말 함유 돈육 패티의 냉장저장 중 품질변화
한국축산식품학회지
2008 .01
Effect of Doenjang (Korean Fermented Soybean Paste) on Lipid Oxidation and Cooking Properties of Pork Patties
Food Science and Biotechnology
2009 .10
[P1-36] Evaluation of Various Onion Extracts on Antioxidant and Antimicrobial Activity of Pork Patties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
야콘 착즙액의 항산화 활성 및 천연 항산화제로서 돈육패티에 이용
한국축산식품학회지
2012 .01
가공조건이 Pork Cutlet의 물리적 및 관능적 특성에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2004 .01
The Relationship between Fat Level and Quality Properties of Ground Pork Patties Cooked by Microwave Energy
한국축산식품학회지
2008 .01
The Quality Characteristics of Salted Ground Pork Patties Containing Various Fat Levels by Microwave Cooking
한국축산식품학회지
2016 .01
Comparison of Physicochemical Properties between Standard and Sow Pork
한국축산식품학회지
2018 .01
Cooking Pattern and Quality Properties of Ground Pork Patties as Affected by Microwave Power Levels
한국축산식품학회지
2009 .01
복분자 추출물을 첨가한 돈육패티의 항산화 활성평가
한국축산식품학회지
2007 .01
몽골 돼지고기 시장 분석 및 수출 지속 가능성
Food Science and Preservation
2005 .10
Effect of Cacao Nip Extracts (CEs) on Quality Characteristics of Pork Patties during Cold Storage Period
Food science of animal resources
2019 .01
Preferences and Consumption Patterns of Consumer to Develop Processed Pork Products for Export
한국축산식품학회지
2012 .01
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