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오배자(Schlechtendalia chinensis)로부터 수박 과실썩음병 병원균(Acidovorax avenae subsp. citrulli)에 대한 항균 활성물질 탐색
한국유기농업학회지
2015 .01
수박의 과실썩음병을 유발하는 Acidovorax citrulli 균주의 동정
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
최근 문제시 되는 수박 과일썩음병에 대한 방제효과 분석
농약과학회지
2016 .03
Development of Molecular Marker for The Detection of Acidovorax citrulli Strains Causing Bacterial Fruit Blotch in Watermelon
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
Exploring infection routes of Acidovorax citrulli causing bacterial fruit blotch in watermelon by application of diverse inoculation methods
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
Inactivation of Acidovorax citrulli from Melon Seeds Using Essential Oil Vapors
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
The effect of plasma treatment to Acidovorax citrulli responsible for bacterial fruit blotch and other microbes isolated from cucurbits
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
Analysis of Biological Activity in Fraction Extracts from Limonene Perilla
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .10
Identification of virulence-related genes in Acidovorax citrulli using a transposon mutagenesis library
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
오배자 추출물 유래 친환경제제의 세균성과실썩음병균에 대한 항세균활성
한국유기농업학회지
2016 .01
유자, 금귤, 레몬 및 라임의 휘발성 향기성분의 비교
Food Science and Preservation
2017 .06
Inhibitory effects of three monoterpenes from ginger essential oil on growth and aflatoxin production of Aspergillus flavus and their gene regulation in aflatoxin biosynthesis
Applied Biological Chemistry
2018 .01
Analysis of intraspecific genetic diversity in Acidovorax citrulli causing bacterial fruit blotch on cucurbits in Korea
Korean Journal of Agricultural Science
2018 .12
식물 잎의 항산화 활성 및 항균효과에 관한 연구
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
송라(Usnea longissima)추출물로부터 균핵병 병원균(Sclerotinia sclerotiorum)에 대한 항균 활성물질 탐색
한국유기농업학회지
2015 .01
길항미생물을 활용한 Acidovorax citrulli의 생물적 방제 포장 실증시험
농업생명환경연구
2024 .09
잣나무 추출물을 함유한 유기농자재 중 유효성분 α-Pinene, Limonene의 보관 온도에 따른 함량 변화
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2017 .11
Antioxidative Effects and Antimicrobial Activity of Several Plant Resources
한국약용작물학회 학술대회논문집
2018 .05
십자화과 채소 유래 isothiocyanates의 넙치 어병세균에 대한 항균활성
Food Science and Preservation
2015 .12
병원성 미생물에 대한 Lactobacillus bulgaricus SP5의 항균활성
한국유기농업학회지
2016 .01
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