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Change of Surface Temperature and Far-infrared Emissivity in Ceramics Manufactured from a Board Mixed with Sawdust and Mandarin Peel
목재공학(Journal of the Korean Wood Science and Technology)
2019 .01
톱밥·귤박 혼합보드로 제조한 세라믹의 물리적 성질
목재공학(Journal of the Korean Wood Science and Technology)
2017 .01
방염처리가 톱밥-귤박 혼합파티클보드의 흡음성능에 미치는 영향
목재공학(Journal of the Korean Wood Science and Technology)
2015 .01
밤 내피 및 외피의 이화학적 특성 및 박피율과의 상관분석
한국식품조리과학회지
2017 .01
Comparative Analysis of the Phyto-compounds Present in the Control and Experimental Peels of Musa paradisiaca used for the Remediation of Chromium Contaminated Water
Mass Spectrometry Letters
2022 .12
Dynamic Modulus of Three-Layer Boards with Different Furnish and Shelling Ratio
목재공학(Journal of the Korean Wood Science and Technology)
2016 .01
Recycling Orange Peels Waste Biomass as Porous Carbon for Electrode
한국분석과학회 학술대회
2023 .05
세계의 포장 - 이지필 실런트
포장계
2015 .01
P2O5로 표면 개질한 폐감귤박 활성탄에 의한 Bisphenol A의 흡착 특성
한국환경과학회지
2018 .11
Fabrication of extremely thin free-standing organic electronic devices via dry peel-off process
한국진공학회 학술발표회초록집
2016 .08
낙엽송 소경각재의 휨 파괴계수 예측
목재공학(Journal of the Korean Wood Science and Technology)
2018 .01
Effects of Span-to-depth Ratio and Poisson's Ratio on Elastic Constants from Bending and Plate Tests
목재공학(Journal of the Korean Wood Science and Technology)
2015 .01
Quantification of limonene present in citrus peel
한국분석과학회 학술대회
2022 .11
석류 껍질 분말을 첨가한 찐빵의 품질특성
한국식품조리과학회지
2017 .01
서로 다른 세장비에 대한 비파괴실험으로 국산재의 실질탄성계수와 전단탄성계수 결정
목재공학(Journal of the Korean Wood Science and Technology)
2015 .01
왕겨숯을 이용하여 제조한 보드의 물성
목재공학(Journal of the Korean Wood Science and Technology)
2017 .01
Quantitative analysis of limonene content in citrus peel using LC-MS
한국분석과학회 학술대회
2024 .11
Extracts of Fruit Peel Induced Variation in the Structure of Gut Microbiota According to Extraction Methods
한국미생물학회 학술대회논문집
2022 .10
진피 분말 첨가 쿠키의 품질 특성 연구
동아시아식생활학회지
2023 .12
Effects of Heating Temperature and Time on the Mechanical Properties of Heat-Treated Woods
목재공학(Journal of the Korean Wood Science and Technology)
2015 .01
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