지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Free Radical Scavenging Effect and Antioxidant Activities of Barley Leaves
Food Science and Biotechnology
2003 .06
Variation of Antioxidant Activity of Persimmon Leaf at Different Harvest Time
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
LED광 파장이 국화생육에 미치는 영향
시설원예·식물공장
2013 .03
LED광의 파장을 달리하여 재배한 새송이버섯의 식품기능적 특성
Food Science and Preservation
2012 .10
Growth, Photosynthetic and Antioxidant Parameters of Two Lettuce Cultivars as Affected by Red, Green, and Blue Light-emitting Diodes
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
Antioxidant Capacity and Total Phenolic Content of Lettuce Grown under Red, Green, Blue LED Lights in a Controlled Plant Growth Module
한국원예학회 학술발표요지
2010 .10
LED광의 파장을 달리하여 재배한 새송이버섯의 품질특성
Food Science and Preservation
2012 .06
튤립 ‘Lesergame’의 Light-Emitting Diode(LED) 광질에 따른 절화의 생장과 개화
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
Growth and Antioxidant Phenolic Content of Dropwort Grown under Monochromatic and Various Combined Ratios of Red and Blue Light-emitting Diodes
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
Nutrition Evaluation and Antioxidant Activity of Young Green Barley Leaf (Hordeumvulgare L.)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Effects of Heat treatment on the Antioxidant Compounds and Activities of Barley Bran
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Bioactive Compound Contents and Antioxidant Activity in Aronia (Aronia melanocarpa ) Leaves Collected at Different Growth Stages
Preventive Nutrition and Food Science
2014 .09
Development of Zygotic Embryos and Seedlings is Affected by Radiation Spectral Compositions from Light Emitting Diode (LED) System in Chestnut (Castanea crenata S. et Z.)
한국산림과학회지
2010 .01
Spectral Properties of Sunlight and Phytochrome Photoequilibrium as Influenced by Leaf Number in Chrysanthemum
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2005 .04
Antioxidant Activity of the Various Berries Cultivated in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Comparison Study of Antioxidant and Neuroprotective Effects of Barley Sprout Leaf, Root, and Stem Ethanol Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
0