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밀 잎녹병 저항성 유전?육종 주요 연구 동향
한국육종학회지
2020 .01
밀 줄기녹병 저항성 유전?육종 주요 연구동향
한국육종학회지
2020 .01
밀 줄녹병 저항성 유전 육종 주요 연구 동향
한국육종학회지
2020 .01
Classification of 31 Korean Wheat (Triticum aestivum L.) Cultivars Based on the Chemical Compositions
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .12
Wheat and Wheat-Derived Beverages: A Comprehensive Review of Technology, Sensory, Biological Activity, and Sustainability
Preventive Nutrition and Food Science
2023 .12
A Study on the Quality Characteristics of Domestic Wheat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Comparison of Allergy-Inducible Wheat Protein Contents among Imported and Domestic Wheat Flours in Korea
Journal of applied biological chemistry
2016 .01
Differential induction of allergy responses by low molecular weight wheat proteins from six wheat cultivars
Journal of applied biological chemistry
2017 .01
Quality characteristics and bread-making properties of Korean whole wheat flour produced at different addition levels of wheat bran
Food Science and Preservation
2024 .08
Anti-inflammatory Activities of Wheat grain and Wheatgrass extracts of Korean origin in LPS-Stimulated RAW 264.7 macrophages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Metabolomic Comparative Analysis of Korean Wheat Varieties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
RGB 컬러 이미지를 이용한 국산밀 품종 내한성 간이 평가
한국육종학회지
2022 .09
Real Time PCR을 활용한 가공식품에서의 밀 검출에 관한 연구
산업식품공학
2019 .01
차세대 염기서열분석을 통한 밀 기능유전체 연구의 현황과 전망
한국육종학회지
2018 .01
Inheritance Analysis and Marker Development of White Rust Resistance in Chrysanthemum
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
고온이 밀 등숙 초기에 미치는 영향
한국육종학회지
2017 .01
Genetic Diversity and Population Structure of Mongolian Wheat Based on SSR Markers: Implications for Conservation and Management
Plant Breeding and Biotechnology
2017 .01
아그로박테리움 매개 밀 형질전환
한국육종학회지
2022 .12
A Study on the Quality Characteristics of Domestic Wheat Flour
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
우리밀 기능성 소재로서 청밀에 대하여
식품산업과 영양
2016 .12
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