지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Gamma Irradiation of Ready - to - Cook Bulgogi Improves Safety and Extends Shelf - Life without Compromising Organoleptic Qualities
Journal of Food Science and Nutrition
2003 .06
Development of Ready-to-Eat Bulgogi Sauce with No Change of Sensory Properties after High-Dose Irradiation
한국축산식품학회지
2011 .01
Effects of Various Physicochemical Treatments on Volatiles and Sensory Characteristics of Irradiated Beef Bulgogi
한국축산식품학회지
2011 .01
Subacute Toxicity Study of 40 kGy Irradiated Ready-to-Eat Bulgogi
Journal of Food Science and Nutrition
2011 .03
Electron Beam 조사가 고추장 분말의 품질에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2000 .08
Effect of Irradiation on the Microbial Content of Ready-to-Use Cooked Carrot
Food Science and Biotechnology
2007 .02
방사선 조사 및 Ethylene Oxide 처리된 건조 수산물 (조개살, 홍합살)의 미생물 및 화학적 특성
한국식품위생안전성학회지
1986 .01
저선량 감마선 반복조사의 육류와 생선 중 미생물 저감효과
한국식품위생안전성학회지
2015 .01
[P8-39] Effect of Autoclave Treatment and Electron-Beam Irradiation on the Antioxidant Activity of Rice Hull Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
UV-C 및 전자선 조사가 막걸리의 품질에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2013 .02
Effects of Electron Beam and Ultraviolet-C Irradiation on Quality and Microbial Populations of Leafy Vegetables during Storage
Applied Biological Chemistry
2013 .01
[P2-29] A Study of Microbiological Changes and Sensory Evaluation of Imported Kiwifruit by Electron-beam Irradiation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
냉동치즈볼의 미생물학적 안전성 확보를 위한 감마선 조사기술의 이용
한국식품영양과학회지
2005 .06
Gamma - Irradiation Provides Microbiological Protection While Maintaining Sensory Quality Change of Fresh Kale Juice During Storage
Journal of Food Science and Nutrition
2003 .03
감마선 조사에 의한 복숭아의 미생물학적, 이화학적 품질 및 관능적 품질 변화
한국식품영양과학회지
2009 .03
감마선 처리에 따른 닭고기 가슴육의 냉장 저장 중 품질 특성
한국축산식품학회지
2008 .01
안전성 향상을 위해 감마선 조사한 시판 플레인 요구르트의 품질 특성
한국축산식품학회지
2008 .01
고선량(10~20 kGy) 감마선 조사 청국장의 미생물 변화와 화학적 성분과 관능적 특성 변화
한국식품과학회지
2003 .04
A Comparison of the Efficiency of Electron Beam Irradiation on Enzymatic Hydrolysis between 4 Doses of 25 kGy and a Single Dose of 100 kGy for Bioethanol Production
Applied Biological Chemistry
2012 .01
0