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Effects of Morphological Characteristics of Muscle Fibers on Porcine Growth Performance and Pork Quality
한국축산식품학회지
2016 .01
Effects of Muscle Mass and Fiber Number of Longissimus dorsi Muscle on Post-mortem Metabolic Rate and Pork Quality
Food Science and Biotechnology
2005 .10
Prediction of pork quality attributes using metabolic rate and muscle fiber characteristics
한국축산식품학회 학술발표초록집
2004 .01
Replacement of Pork Meat with Pork Head Meat for Frankfurters
한국축산식품학회지
2016 .01
Modelization and Optimization of Quality Characteristics of Pork Treated Various Hydrostatic Pressure Conditions
한국축산식품학회지
2012 .01
Comparison of Physicochemical Properties between Standard and Sow Pork
한국축산식품학회지
2018 .01
돼지 품종의 교배조합간 육질특성 비교
한국축산식품학회지
2008 .01
몽골 돼지고기 시장 분석 및 수출 지속 가능성
Food Science and Preservation
2005 .10
Preferences and Consumption Patterns of Consumer to Develop Processed Pork Products for Export
한국축산식품학회지
2012 .01
고품질 돈육 생산을 위한 고온증기세척수의 최적 조건 설정
한국축산학회지
2007 .01
Colorimetric Values of Various Myoglobin Derivatives in Pork and Beef Ribeye
Journal of Food Science and Nutrition
2004 .06
Identification of Association between Supply of Pork and Production of Meat Products in Korea by Canonical Correlation Analysis
한국축산식품학회지
2018 .01
가공조건이 Pork Cutlet의 물리적 및 관능적 특성에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2004 .01
Effects of Rice Bran Fiber on Changes in the Quality Characteristics of Raw Ground Pork during Chilled Storage
한국축산식품학회지
2011 .01
Combined Effect of Aging and Irradiation on Physicochemical Quality of Pork Shoulder
Food science of animal resources
2019 .01
Effect of dietary complex plant and mineral extracts on meat quality in pork
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
브레딩시 밀 식이섬유 첨가가 돈육 등심 돈가스 품질특성에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2012 .01
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