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Investigation of the Protective Effect of Kefir against Isoproterenol Induced Myocardial Infarction in Rats
한국축산식품학회지
2018 .01
세계 산양유산업의 최근 진보 및 향후 전망
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2016 .01
Pancreatic Lipase Activities of Probiotics Isolated from Kefir
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Kefir를 이용하여 다양한 Cancer 생성 예방 및 치료에 관한 연구
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2016 .01
Potential of White Jack Bean (Canavalia ensiformis L. DC) Kefir as a Microencapsulated Antioxidant
Preventive Nutrition and Food Science
2023 .12
Nutritional Effects and Antimicrobial Activity of Kefir (Grains)
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2018 .01
산양유의 산업적 이용 가치에 대한 연구 고찰
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2016 .01
Effect of different processing methods on the anti-diabetic activity of blended grains in streptozotocin-nicotinamide induced type 2 diabetic rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Supplementation of Type 1 Diabetic Rats with Carrot Powder Lowers Blood Glucose without Improving Cardiac Structure and Function
Preventive Nutrition and Food Science
2018 .06
우유 대체 식물성 기반 우유 유사체 개발에 관한 현황과 미래
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2021 .12
우리나라 초·중·고 학생들의 학교우유급식 참여 실태 및 인식 조사
대한영양사협회 학술지
2016 .01
Influence of milking frequency on genetic parameters associated with the milk production in the first and second lactations of Iranian Holstein dairy cows using random regression test day models
한국축산학회지
2016 .01
Kefir 배양용 기능성 복합 Starter 개발
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2018 .01
Anti-Diabetic Effects of Blended Cereal Bar in Streptozotocin-Nicotinamide-Induced Type 2 Diabetic Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
충북 지역 일부 대학생의 우유 섭취와 식습관 실태
한국식품영양학회지
2019 .01
Effect of Supplementing Cultured Wild Ginseng Roots in the Diet of Organic Saanen Dairy Goats on Milk Composition and Ginsenoside Profiles in Blood and Milk
한국유기농업학회지
2016 .01
Physicochemical and Microbiological Properties of Yogurt-cheese Manufactured with Ultrafiltrated Cow's Milk and Soy Milk Blends
한국축산식품학회지
2015 .01
젖소의 산유수준과 자동착유시스템간의 상관관계 분석
한국축산시설환경학회지
2015 .01
Chemical and Organoleptic Properties of Some Dairy Products Supplemented with Various Concentration of Propolis: A Preliminary Study
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2020 .01
Change of intestinal microbiota by kefir prevents obesity and hepatic steatosis in high-fat diet-fed mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
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