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Application of Electron-Beam Irradiation Combined with Aging for Improvement of Microbiological and Physicochemical Quality of Beef Loin
한국축산식품학회지
2016 .01
What is going on in P&I World?
해양환경안전학회 학술발표대회 논문집
2017 .01
Effect of Quality Grade and Storage Time on the Palatability, Physicochemical and Microbial Quality of Hanwoo Striploin Beef
한국축산식품학회지
2015 .01
전문가 기고 - 벌꿀 열풍을 바라보며<sub>…</sub><sub>…</sub>
등급정보 365+
2015 .01
전문가 기고 - 2015 우리 축산물 학교급식 우수학교(한우부문) 부총리 겸 교육부장관상수상 - 천안 쌍용중학교의 건강한 밥상 이야기<sub>…</sub>
등급정보 365+
2015 .01
내부 기고 - 제6기 KAPE 주니어보드를 마치며<sub>…</sub>
등급정보 365+
2016 .01
누리논단 - 무엇과도 바꿀 수 없는 소중한 경험 제27회 국제 대학생 식육품질평가대회(ICMJ)에 다녀와서<sub>…</sub>
KAPE누리
2017 .01
축평원 리포트2 - 대학생서포터즈 활동을 마치며<sub>…</sub>
등급정보 365+
2015 .01
Post-2020, 국가 온실가스 감축목표 경제 현실을 반영해야<sub>…</sub>
환경정보
2015 .01
미래지향적 식품산업 R&D 추진전략
식품과학과 산업
2020 .09
Quality Characteristics of PSE-Like Turkey Pectoralis major Muscles Generated by High Post-Mortem Temperature in a Local Turkish Slaughterhouse
한국축산식품학회지
2015 .01
Effect of Aging Time on Physicochemical Meat Quality and Sensory Property of Hanwoo Bull Beef
한국축산식품학회지
2016 .01
Effect of Aging and Freezing Conditions on Meat Quality and Storage Stability of 1<sup>++</sup> Grade Hanwoo Steer Beef: Implications for Shelf Life
한국축산식품학회지
2017 .01
Rapid Discoloration of Aged Beef Muscles after Short-Term/Extreme Temperature Abuse during Retail Display
한국축산식품학회지
2016 .01
Effects of ultraviolet radiation on the physicochemical characteristics of Korean native cattle (Hanwoo) beef
Applied Biological Chemistry
2015 .01
Changing consumer beef consumption and perception
Korean Journal of Agricultural Science
2023 .03
Influence of Perilla frutescens var. acuta Water Extract on the Shelf Life and Physicochemical Qualities of Cooked Beef Patties
한국축산식품학회지
2015 .01
Hepatoprotective and anti-ageing effects of EUL extract in aged rat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Effects of Dry- and Wet-ageing on Flavor Compounds and Eating Quality of Low Fat Hanwoo Beef Muscles
Food science of animal resources
2019 .01
Eating Quality Traits of Hanwoo longissimus dorsi Muscle as a Function of End-Point Cooking Temperature
한국축산식품학회지
2016 .01
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