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Effect of Storage Temperature on Physicochemical Properties of Milk Beverages Supplemented with Coffee during Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Physicochemical indicators of analysis of mackerel during storage at low temperatures
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
The Changes in Storage Characteristics of Milled Rice under Different Temperature
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Regulation of Infant Formula in the US
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
배출식 CA저장고를 이용한 겨울배추 품질평가
산업식품공학
2018 .01
활성화에너지 분석을 통한 마이야르 반응 기반 TTI (Time-Temperature Indicator)의 고온 건조에서의 수분변화 가시화 가능성 검토
산업식품공학
2024 .08
The effect of storage time and storage temperature on egg quality
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2015 .11
키위 ‘스위트골드’ 과실의 수확시기에 따른 수확 후 품질 특성
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
Quality Properties of Omija Beverage Based on the Storage Container and Storage Temperature
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
저장온도에 따른 양파 플레이크의 저장기간 중 품질변화
산업식품공학
2021 .11
저장방법에 따른 복숭아 ‘홍금향’의 품질 및 상관관계
한국국제농업개발학회지
2022 .12
Changes of Physicochemical Characteristics and Antioxidant Activities of Aged Garlic at Different Temperatures
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Comparative Responses of Fruit Quality Attributes and Targeted Metabolites in Cold-stored Hardy Kiwifruit at Different Storage Temperatures
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
Development of Two-Step Temperature Process to Modulate the Physicochemical Properties of β-lactoglobulin Nanoparticles
한국축산식품학회지
2017 .01
Changes of Growth Characteristics and Isoorientin Content according to Temperature Conditions in Wheatgrass
한국원예학회 학술발표요지
2021 .10
Metabolomic Study on the Effect of Amino Acids on the Maillard Reaction
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Sensory, Microbiological and Physicochemical qualities of Manila clam during cold storage at refrigeration temperature
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Quality Analysis of Organic Fermented Noni Juice Stored under Different Temperatures
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Physicochemical properties of sweet limes (Citrus limetta) during storage at different temperatures
Food Science and Preservation
2024 .10
Rheological, Physicochemical Properties of Pickering Emulsion Gels Stabilized by SPI-Gellan Gum Maillard Conjugates for 3D Printing Inks
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
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