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Systematic Review for Expanding a Function Raw Materials of Noni Focused on Evaluation of Claims for Health Functional Food Candidate
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Organic acid and sugar contents in different domestic fruit juices
Korean Journal of Agricultural Science
2016 .12
Development and Quality Characteristics of Mixed Juice to Promote Consumption of Aronia Juice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
노니의 기능 및 역할에 관한 연구
한국식품영양학회지
2019 .01
Lactobacillus plantarum MKHA15와 Leuconostoc mesenteroides MKSR을 첨가한 발효 채소 주스의 특성
대한영양사협회 학술지
2019 .01
Functional juice and quality characteristics using fruits and vegetables
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Physicochemical Properties and Antioxidant Activities of Fermented Radish Juice by Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Optimization of the Fermented Pineapple and Radish Juices for Natural Curing Agent
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Production of Fermented Kale Juices with Lactobacillus Strains and Nutritional Composition
Preventive Nutrition and Food Science
2017 .09
Effect of Various Fermentation Conditions on the Physicochemical and Sensory Properties of Noni Juice-Fortified Yogurt
산업식품공학
2024 .08
Probiotic Potential and Enhanced Aroma of Green Vegetable Juice Fermented with Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Characterization of Antioxidant Activity and Phytochemical Profiles of Fermented Vegetable Juices by Lactic Acid Bacteria using UPLC-QTOF-MS/MS and GC-MS
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Quality Characteristics of Commercially Available Pear Juices and Farm-processed Pear Juices
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Effect of Mixed Fruit and Vegetable Juice on Alcohol Hangovers in Healthy Adults
Preventive Nutrition and Food Science
2018 .03
저속 압착 방식의 착즙기와 고속 파쇄 방식의 블랜더를 사용한 주스의 품질 변화에 대한 연구
한국식품영양학회지
2017 .06
유동 초고압 공정을 이용한 딸기 주스의 미생물 안정성 향상 및 품질보존
한국식품과학회지
2015 .08
Comparative Study on Qualities of Fresh Paprika Juices Prepared by Household High-Speed Blender and Low-Speed Juicer
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
저속압착방식으로 착즙한 오디주스의 항산화 및 항염증 효과
한국식품영양과학회지
2020 .05
Effect of high hydrostatic pressure treatment on the microbial safety and quality of juice products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
콩즙 처리에 따른 한지의 물성 및 표면 특성 연구
펄프·종이기술
2021 .08
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