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Biology and Potential Use of Chicken Bone Marrow-derived Cells
한국수정란이식학회지
2018 .01
The potential of non-movement behavior observation method for detection of sick broiler chickens
한국축산학회지
2023 .03
Analysis of Consumers' Preferences and Price Sensitivity to Native Chickens
한국축산식품학회지
2017 .01
한국의 토종닭 유전자원의 보존 현황 조사 연구
Journal of Animal Breeding and Genomics
2022 .12
Investigate the Activity of Chicken Breast Hydrolyzed Protein Obtained by Enzyme Treatment
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Characterization of Chicken By-products by Mean of Proximate and Nutritional Compositions
한국축산식품학회지
2015 .01
Identification of the chicken type by comparison of signature of selection between Korean native chicken and commercial layer
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2019 .06
Identification of the chicken type by comparison of signature of selection between Korean native chicken and commercial broiler
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2019 .06
Effect of ultrasound treatment on the quality properties of chicken breast meat and the broth from Korean chicken soup (Baeksuk)
Korean Journal of Agricultural Science
2019 .09
Comparison of Techno-Functional and Nutritional Properties of Two Chicken Breast Protein Isolates
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
A Comparison of the Essential Amino Acid Content and the Retention Rate by Chicken Part according to Different Cooking Methods
한국축산식품학회지
2017 .01
Comparative characteristics of Staphylococcus aureus isolates from diseased chickens and chicken carcasses in slaughterhouses
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2022 .11
Exploring population structure across Korean native chickens and foreign breeds using genome-wide single nucleotide polymorphisms
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2024 .11
Development of chicken stock improved protein content and antioxidant activity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Comparison of Functional Compounds and Micronutrients of Chicken Breast Meat by Breeds
Food science of animal resources
2019 .01
Effect of chicken breast protein supplementation on sarcopenia in aging mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
프랑스의 지역별 토종닭과 인증제도에 대한 연구 : 알자스, 브레스 지역을 중심으로
한국가금학회지
2018 .03
Optimization of dry-aging conditions for chicken meat using the electric field supercooling system
한국축산학회지
2024 .05
국내 유통중인 생닭 및 닭가공품에서 병원성 대장균의 분리 및 특성
한국식품위생안전성학회지
2017 .01
Analysis of Fatty Acids in Liver and Heart of Chicken By-products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
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