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Defatting and Sonication Enhances Protein Extraction from Edible Insects
한국축산식품학회지
2017 .01
Extraction of phenolic compounds from Burdock root waste using ultrasonication as a green technology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
케냐AA의 냉추출에 따른 이화학적 변화
한국식품영양학회지
2019 .01
The effect of improving the functional properties of physically modified sesame meal protein isolate via high-intensity sonication
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Mild Heating and Ultra-Sonication for High-Amylose Maize Starch to Reduce Its Gelatinized Temperature
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Effect of sonication on antioxidant and antiproliferative activities of fermented Dendropanax morbifera leaves
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Sonication-assisted water extract of Dendronephthya gigantea exhibits anti-fine dust effects; suppression of MAPK phosphorylation in Raw 264.7 macrophages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
초음파처리가 옥수수전분의 이화학특성과 기공 형성에 미치는 영향
한국식품과학회지
2017 .10
추출방법에 따른 딸기의 품질특성 및 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2019 .07
Enhanced Mild Alkaline Pretreatment of Eucalyptus Pellita Using Ultrasound-Assisted Surfactant Technology
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2024 .10
Robust Pretreatment in Combination with Ultrasound Assisted Surfactant to Increase the Enzymatic Hydrolysis
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2019 .10
염 및 당 침지 처리가 건조 사과의 품질특성에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2016 .10
떡의 가수량 및 산침지액의 산 농도에 따른 산침지 시간이떡볶이 떡의 침지 특성에 미치는 영향
산업식품공학
2018 .01
세계 식품 향료시장의 환경과 법적규제
식품과학과 산업
2017 .12
나트륨 저감 제품에 대한 태도, 수용도 및 나트륨 인지가 나트륨 저감 식품 구매의도에 미치는 영향 - 식품전문가를 중심으로 -
한국식품영양학회지
2016 .02
Determination of electrical and geometric properties of brown eggs
Korean Journal of Agricultural Science
2022 .12
What is a Taste and Flavor?
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
나트륨 농도가 2년생 인삼의 생육, 생리장해 및 상토의 화학적 특성에 미치는 영향
한국약용작물학회지
2018 .06
Development of egg-free layer cake with addition of hydroxypropylmethyl cellulose (HPMC) as an egg replacer
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
콩의 수화 공정에서 수화 온도에 따른 콩(Glycine max)의 수화 및 단백질 용출 특성
Journal of applied biological chemistry
2019 .01
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