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Extraction of phenolic compounds from Burdock root waste using ultrasonication as a green technology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
추출 방법과 조건에 따른 소나무 지엽 추출효율 변화
펄프·종이기술
2016 .02
추출조건에 따른 고구마 잎의 Lutein, β-Carotene 및 Polyphenol 함량
한국식품영양과학회지
2017 .11
노니 부정근으로부터 유효성분의 최적 추출조건
한국식품과학회지
2016 .04
Defatting and Sonication Enhances Protein Extraction from Edible Insects
한국축산식품학회지
2017 .01
Effect of Ultra-sonication Treatment on the Quality Characteristics of Baked Eggs
한국축산식품학회지
2016 .01
Sustainable water extraction of anthocyanins in aronia (Aronia melanocarpa L.) using conventional and ultrasonic-assisted method
한국식품과학회지
2021 .10
추출방법에 따른 딸기의 품질특성 및 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2019 .07
Optimization of Extraction Conditions for Ethanol Extract of Citrus Peels Using Response Surface Analysis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Multi-response Optimization for Unfertilized Corn Silk Extraction Against Phytochemical Contents and Bio-activities
산업식품공학
2017 .01
반응표면분석에 의한 능이버섯 추출물의 추출조건 최적화
한국식품영양과학회지
2015 .03
Effects of Ethanol Addition on the Efficiency of Subcritical Water Extraction of Proteins and Amino Acids from Porcine Placenta
한국축산식품학회지
2015 .01
고압추출 공정 적용을 통한 왕겨 실리카 추출수율 최적화 연구
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2016 .04
Caffeine content in foods containing caffeine ingredients
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
서울시 유통 원두커피의 품질 특성
한국식품위생안전성학회지
2015 .01
떡의 가수량 및 산침지액의 산 농도에 따른 산침지 시간이떡볶이 떡의 침지 특성에 미치는 영향
산업식품공학
2018 .01
추출 방법에 따른 제조 커피의 품질 특성 및 항산화 활성
산업식품공학
2023 .05
Establishment of extraction conditions for the optimization of Lavender extract using response surface methodology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Effect of extraction conditions on ultrasonic-assisted extraction of polyphenolic compounds from okra (Abelmoschus esculentus L.) leaves
Food Science and Preservation
2020 .07
Antioxidant activity and Total Phenol Content in Coffee according to grinding degree and extraction conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
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