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수세 방법에 따른 깻잎의 잔류농약 제거율 연구
한국식품과학회지
2003 .08
Monitoring of Residual Pesticide Components in Fruits and Washing Effect in Citrus Fruit
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2016 .10
쌀의 저장온도, 세척 및 취반이 일부 농약잔류의 제거에 미치는 효과
한국식품위생안전성학회지
1999 .01
표면 세척 시스템에 의한 유자의 미생물 및 잔류농약의 제거효과
Food Science and Preservation
2011 .10
Synergistic Effect of both Washing and Cooking on the Removal of Multi-class Pesticides from Various Food Samples
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2012 .04
엽채류에 엽면 살포된 농약의 세척 방법에 따른 제거
농약과학회지
2013 .12
Effect of Seasoning Vegetables on the Removal of Pesticide Residues
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
시금치의 생육, 저장기간 및 세척에 따른 잔류농약 분해특성
한국식품위생안전성학회지
2010 .01
Study on the decrease pattern of pesticide residues during washing and peeling of Korean melon
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2019 .10
인삼 표면세척 시스템 개발
Food Science and Preservation
2009 .08
Reduction of Chlorpyrifos and Fenitrothion Residues in Red Pepper Peel by Washing and Drying
Food Science and Biotechnology
2001 .08
Processing Factors and Removal Ratios of Select Pesticides in Hot Pepper Leaves by a Successive Process of Washing, Blanching, and Drying
Food Science and Biotechnology
2009 .10
Residual Characteristics of Pesticide during the Period of Cultivation and Removal Efficiency of Pesticide Residues of Chinese Cabbage Produced in Highland
한국원예학회 학술발표요지
2008 .05
엽채류의 세척 및 끓임에 의한 엽면살포 농약의 경감
한국식품위생안전성학회지
2009 .01
전기분해수 세척에 따른 배추의 미생물 및 잔류농약 제거효과
한국식품과학회지
2012 .10
CaO(scallop-shell powder)를 이용한 방울토마토 중 잔류농약 제거
한국식품위생안전성학회지
2005 .01
농약사용 지표개발을 위한 과채류 농약사용실태 조사분석
농약과학회지
2003 .03
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