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Anti-virulence Activities of Black Ginseng against Methicillin-resistant Staphylococcus aureus.
한국약용작물학회 학술대회논문집
2019 .10
Effects of Steaming Process on Quality of Black ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Method Validation for Simultaneous Analysis of Major Ginsenosides in Black Ginseng and Evaluation of Hepatoprotective Activity
한국약용작물학회 학술대회논문집
2022 .10
Study on the appearance characteristics of black ginseng (Panax ginseng C. A. Meyer) by drying methods
한국약용작물학회 학술대회논문집
2021 .05
가공방법에 따른 홍삼과 흑삼의 이화학적 성분 분석
한국약용작물학회 학술대회논문집
2015 .05
Pore Diameter Effect of Nanoporous Anodic Aluminum sensor on Detection of Methicillin-resistant Staphylococcus aureus
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Antioxidant Activity of Black Ginseng Prepared by Steaming-Drying Times
한국약용작물학회 학술대회논문집
2015 .05
Improvement of Cognitive Function by Black Ginseng-Derived Material
한국약용작물학회 학술대회논문집
2019 .05
Improving Cognitive Function of Black Ginseng Extract by Neuroprotective Effect
한국약용작물학회 학술대회논문집
2019 .10
Antibacterial Effects of Black Ginseng on Nalidixic Acid-resistant Bacteria
한국약용작물학회 학술대회논문집
2019 .10
태극삼, 홍삼, 흑삼의 총 폴리페놀 함량 및 항산화 활성 비교
한국약용작물학회 학술대회논문집
2015 .05
The Mechanism Underlying the Antibacterial Activity of Polygonum multiflorum Thunb. Ethanolic Extract against Methicillin‐Resistant Staphylococcus aureus
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Changes of Ginsenosides and Benzopyrene from Korea Black Ginseng (Panax ginseng C.A Mayer) Prepared by Steaming-Drying Cycles
한국약용작물학회 학술대회논문집
2019 .05
대장균과 황색포도상구균에 대한 이산화염소의 살균소독력 평가 및 살균예측모델 개발
한국식품위생안전성학회지
2017 .01
각질 형성 세포에서 TNF-ɑ로 유도된 염증 반응에 대한 흑삼 추출물의 항염증 효과
한국식품영양과학회지
2021 .10
Anti-inflammatory Effects of Black Ginseng Extract in a SW1353 Cell as a Model of Osteoarthritis
한국약용작물학회 학술대회논문집
2023 .05
A Study Method for Manufacturing of Effective Ginsenoside Containing Korea Black Ginseng (Panax ginseng C. A Mayer)
한국약용작물학회 학술대회논문집
2019 .10
즉석섭취 삼각김밥에서의 Staphylococcus aureus 위해평가 연구
한국식품과학회지
2020 .12
Comparison Between the Culture Method and The Real Time PCR Method in Detection Method of Staphylococcus aureus
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
홍삼을 이용한 발효흑삼의 항산화 활성 평가
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
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