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Freezing Tolerance of Three Persimmon Cultivars under Field Conditions
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
Determination of Citrus Cultivars with S9 and/or S10 Alleles by Pollination with Homozygous S₁ Seedlings of ‘Hirado Buntan’ Pummelo for Self-incompatibility Gene: Origin of Sour Orange with SfS9 Genotype
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
Determination of Citrus Cultivars with S₃ and/or S11 Alleles by Pollination with Homozygous S₁ Seedlings of Clementine Mandarin for Self-incompatibility Gene: Origin of Clementine with S₃S11 Genotype
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
Functional Properties of Citrus
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Identification of Genome-wide SNPs for Cultivated Citrus Species using Genotyping by Sequencing
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
Effect of roasting treatment on the chemical composition of Citrus (Citrus unshiu) peel
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Induced freezing tolerance and free amino acids perturbation of spinach by exogenous proline
Journal of Plant Biotechnology
2018 .01
액체 침지식 냉동 기술 적용에 따른 식품의 품질 특성 평가
산업식품공학
2020 .01
Effect of Cell Alive System Freezing on Aged Hanwoo Brisket during Freezing Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Development of DNA Markers for the Genotyping of Ruby Alleles Related to Red Flesh Trait in Citrus
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
Development and Utilization of Citrus Functional Material in Jeju
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Study of Development and Industrialization on Functional Materials Using Citrus
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
포장 및 냉·해동 방법이 고구마 줄기의 품질 특성에 미치는 영향
산업식품공학
2016 .01
Seasonal Fluctuation of Freezing Tolerance and Soluble Sugar Content in Three Sweet Persimmon Cultivars
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
Seasonal Fluctuation of Freezing Tolerance and Soluble Sugar Content in Three Sweet Persimmon Cultivars
한국원예학회 학술발표요지
2022 .05
Optimization of Enzyme-Assisted Extraction for Citrus peel using Response Surface method and Citrus peel jelly making
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
냉·해동 조건에 따른 데침 무의 품질 특성 변화
산업식품공학
2018 .01
Effects of Freezing Conditions on the Physiological Activities of Peeled Garlics
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Evaluation on Quality of Grilled Freezing HMR Unagi after Thawing under the Different Freezing Temperature
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2017 .05
Changes in Ultrastructure and Sensory Characteristics on Electro-magnetic and Air Blast Freezing of Beef during Frozen Storage
한국축산식품학회지
2015 .01
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