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Comparison of Antioxidant and Antibacterial Effects and Bioactive Components of New Material CPE-1 and Chamaecyparis obtusa Leaf Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Biological activity and Anti-bacterial effect of Chamaecyparis obtusa leaf on the Raw264.7 cells and Staphylococcus aureus
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
편백림의 1차 솎아베기 방법에 따른 생장효과와 적절성 연구
한국산림과학회지
2019 .01
편백 정유의 마우스에 대한 급성경구독성
한국식품위생안전성학회지
2018 .01
Comparison of CPE and CGE bioactivity evaluation of new bioconversion bio material ingredients using Chamaecyparis obtusa (Siebold & Zucc.) Endl.
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
임분밀도관리도를 이용한 편백림의 고사량 및 수확량 예측
한국산림과학회지
2018 .01
차광수준에 따른 편백 용기묘의 묘목품질 특성
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
Evaluation of the Physiological Activity and Identification of the Active Ingredient of Extracts from Chungju-cultivated Crab Apple (Malus Prunifolia Borkh.)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Comparison of CPE-1 and CGE-1 Antioxidant and Anti-inflammatory Evaluation of New Bioconversion Biomaterial Ingredients using Chamaecyparis obtusa (Siebold&Zucc.)Endl
한국약용작물학회 학술대회논문집
2022 .10
Antifungal activities of β-thujaplicin originated in Chamaecyparis obtusa
Journal of applied biological chemistry
2017 .01
Effect of Extracting conditions on Antioxidant and Anti-Inflammatory of Ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Antioxidant and Anti-Inflammatory Activity of Wild-Plants Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
전라도 지역 소나무와 편백에 대한 수고생장모델 및 지위지수곡선 개발
한국산림과학회지
2019 .01
도시숲 백로류의 잠재번식지 선정을 위한 서식환경 조사 - 군산 백로류 집단번식지를 중심으로 -
환경복원녹화
2017 .01
Anti-oxidant, Anti-inflammatory and Antibacterial Activities of a 70% EtOH Symphyocladia linearis extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Antioxidant and Anti-Inflammatory Effects of Abies holophylla Leaf Extract in LPS-Induced RAW 264.7 Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Comparison of the antioxidant and anti-inflammatory activities of leaf extracts from grain amaranths (Amaranthus spp.)
Journal of Plant Biotechnology
2022 .03
시비수준 및 용기용적에 따른 편백 용기묘의 생장 특성
한국산림과학회지
2015 .01
Comparison of Antioxidant Activity and Antibacterial Effect of Green Tea Leaf and Moringa Leaf Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Antioxidant and Anti-inflammatory activity of heated radish extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
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