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형광등과 발광다이오드 광원이 ‘곰보배추’의 생육, 엽형 및 항산화능에 미치는 영향
시설원예·식물공장
2017 .07
비타민나무 잎 분말 첨가 호밀쿠키의 품질 특성 및 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2021 .05
Comparative analysis of antioxidant activity in flesh, skin, and fruit of passion fruit cultivated in Korea
한국식품과학회지
2025 .02
왕벚나무 껍질의 에탄올 추출물과 용매 분획물의 항산화활성 비교
한국식품과학회지
2020 .08
적미 미강 추출 분획물의 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2019 .01
젓갈산업의 현황 및 발전 방향
식품과학과 산업
2020 .06
Antioxidant and skin health-enhancing activities of wild indigo(Baptisia tinctoria) root extracts
Food Science and Preservation
2022 .06
Properties of Saeu jeot-gal (Shrimp jeot-gal) Prepared with Different Types of Salts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Antioxidant Activity of Water Extract from Black Raspberry on C2C12 Muscle Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Optimization and production of protein hydrolysate containing antioxidant activity from tuna cooking juice concentrate by response surface methodology
Fisheries and Aquatic Sciences
2022 .06
Antioxidant and skin anti-aging activity of 70% ethanol extracts of natural plants
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Comparison of Anti-oxidative Activity in a Single Serving Size of the Commercial Coffees and Teas
한국식품위생안전성학회지
2017 .01
Probiotic Improves Skin Oxidation, Elasticity, and Structural Properties in Aging Rats
Preventive Nutrition and Food Science
2023 .09
Clinical Study of GTCollagen on Skin Wrinkle Improvement and Skin Moisturizing
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
한방천연물 및 약용버섯을 첨가한 조미간장소스의 항산화 및 항균활성
한국식품영양학회지
2023 .02
Physiological Activity Effect of Lemon Myrtle (Backhousia citriodora) Water and Ethanol Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Probiotic Features of Novel Lactic Acid Bacteria Producing High Conjugated Linoleic Acids from Korean Traditional Fermented Fish, Jeot-gals
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Antioxidant Activities of Functional Beverage Concentrates Containing Herbal Medicine Extracts
Preventive Nutrition and Food Science
2017 .03
모시풀잎 에탄올 추출물의 in vitro 항산화 활성
산업식품공학
2015 .01
수산 발효식품 산업 발전사
식품과학과 산업
2022 .09
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