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젓갈산업의 현황 및 발전 방향
식품과학과 산업
2020 .06
Probiotic Assessment of Lactic Acid Bacteria Isolated Traditional Fermented Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Properties of Saeu jeot-gal (Shrimp jeot-gal) Prepared with Different Types of Salts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
수산 발효식품 산업 발전사
식품과학과 산업
2022 .09
Isolation and identification of lactic acid bacteria from Korean traditional fermented foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
프로바이오틱스와 유산균 제품의 균수 함량과 보존방법에 따른 변화 연구
한국식품위생안전성학회지
2018 .01
Improved Functions of Fermented Coffee by Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Cholesterol-lowering Effect of Lactic Acid Bacteria Isolated from Korean Traditional Fermented Food
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
Cloning of Conjugated Linoleic Acid (CLA) Genes, CLA-hy, CLA-dh and CLA-dc from High-level CLA Producing Lactic Acid Bacteria Isolated from Traditional Korean Fermented Fish, Jeot- gal and their Gene Expression
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Analysis of properties of lactic acid bacteria isolated from traditional salted-fermented Alaska pollack roe, Myungran-jeot
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
A study on the validity of probiotics through evaluation of the physiological properties and intestinal adhesion of lactic acid bacteria
한국식품과학회지
2023 .12
Production and Characterization of Potato Bread Fermented with Dextran-Producing Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Safety Evaluation and Functional Characteristics of Probiotic Lactic Acid Bacteria Isolated from Intestinal Tract of Raw Fish
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2017 .05
Probiotic Potential and Enhanced Aroma of Green Vegetable Juice Fermented with Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Quality Characteristics of black garlic fermented with different lactic acid bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Screening and Characterization of Potential Probiotic Lactic Acid Bacteria from Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Selection and characteristics of lactic acid bacteria isolated from Korean traditional food
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
Comparison of Physiological Activity on Garlic Fermented by Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
산지별 홍화씨의 화학적 성분 특성
한국식품영양학회지
2019 .01
Selection and antibacterial activity of potential probiotic lactic acid bacteria from kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
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