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Growth of Molds on Green Coffee Beans Treated with Chlorine Dioxide Gas
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Inactivation of Salmonella on Eggshells by Chlorine Dioxide Gas
한국축산식품학회지
2016 .01
이산화염소 표백조건에 따른 삼 인피섬유의 표백효과
펄프·종이기술
2015 .08
Reduction of total microbial counts and histamine in mackerel by aqueous chlorine dioxide treatment
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2017 .05
서방출형 이산화염소 가스 젤팩의 미생물 살균 시험
한국식품영양학회지
2018 .01
이산화염소 표백조건에 따른 삼 인피섬유의 표백효과
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2015 .04
Antibacterial Effect of Chlorine Dioxide to Extend Vase Life on the Cut Rose Flowers During Export Process in Korea
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
Chlorine Dioxide Treatment Alone or in Combination with CO₂ Extend the Shelf Life of Tomatoes by Modulating Ripening-related Genes and Antioxidant System
한국원예학회 학술발표요지
2022 .05
Assessing the Impact of Chlorine Dioxide on Berry and Vine Growth and Microbial Population in Soils of the Vineyard
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
Hurdle Enhancement of Chlorine Dioxide and Citric Acid Antimicrobial Efficacy on Salted Chinese Cabbage during Cold Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
이산화염소 전처리가 왕겨 실리카 추출에 미치는 영향
펄프·종이기술
2016 .12
이산화염소 가스 훈증 처리에 따른 곶감의 미생물학적 변화 및 품질특성
Food Science and Preservation
2017 .09
Stainless steel 표면의 Bacillus licheniformis biofilm 형성에 대한 aqueous chlorine dioxide와 UV-C의 제어 효과
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
이산화염소의 활성산소 생성 유도에 의한 항암 및 항바이러스 활성
Journal of applied biological chemistry
2016 .01
이산화염소(ClO₂) 첨가가 육계의 생산성 및 분변 내 미생물에 미치는 영향
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2015 .11
Effects of aqueous chlorine dioxide treatment on polyphenoloxidase and quality of White leg shrimp (Litopenaeus vannamei)
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2017 .05
Reduction of Bacillus cereus Spores on Red Chili Peppers by Using Gaseous Chlorine Dioxide and Heat Drying
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
양어용 어분의 안정적 공급방안에 관한 연구 : 축산업 사례분석을 중심으로
수산해양교육연구
2018 .02
Effects of chlorine dioxide gas fumigation on the storage quality of astringent persimmon (Diospyros kaki T.) Cheongdobansi
Food Science and Preservation
2023 .04
Changes of antimicrobial activity of chlorine dioxide foam as affected by types of surfactants against Listeria monocytogenes and Salmonella enterica on stainless steel
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
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