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Effect on Storage Conditions of Green Coffee Beans on the Properties of Roasted Beans
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Physicochemical Characteristics and Antioxidant Activities of Fractions from Green Coffee Bean Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
커피빈의 물리화학적 결점에 따른 추출액의 품질특성
Food Science and Preservation
2016 .10
Metabolic Features of Coffee Beans Depending on Planted Areas
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Physicochemical comparison of coffee beans sold by coffee franchises
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Analysis of Components of Fermented Coffee in Using Bacillus sp. by the Various Coffee Beans
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Hangover Relieving Effect of Coated Roasting Coffee Beans with Extracts
한국약용작물학회 학술대회논문집
2021 .05
Analysis of Components of Fermented Coffee in Using Lactic Acid Bacteria by the Various Coffee Beans
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Toxicity of Chlorine Dioxide (ClO₂) and Its Disinfection Efficiency to Live Feed Culture
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
Inactivation of Salmonella on Eggshells by Chlorine Dioxide Gas
한국축산식품학회지
2016 .01
콩과 아열대채소 ‘Green beans’ 유전자원별 고랭지 생육 및 수량특성 비교
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
Chlorogenic acids in coffee: From bean to cup to human
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
이산화염소 가스 훈증 처리에 따른 곶감의 미생물학적 변화 및 품질특성
Food Science and Preservation
2017 .09
Descriptive Analysis of Seven Leguminous Plants in Korea
Preventive Nutrition and Food Science
2022 .06
Development of method for the simultaneous determination of multi-mycotoxins in Green Coffee Bean by LC-MS/MS after SPE Clean up
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Harvesting performance of an experimental pick-up type pulse crop harvester for green kernel black bean
Korean Journal of Agricultural Science
2017 .03
한국 커피 산업 발전사
식품과학과 산업
2020 .12
Assessing the Impact of Chlorine Dioxide on Berry and Vine Growth and Microbial Population in Soils of the Vineyard
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
Comparison of quality characteristics by green bean (Phaseolus vulgaris L.) variety.
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
이산화염소 표백조건에 따른 삼 인피섬유의 표백효과
펄프·종이기술
2015 .08
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